Lifestyle news

Το «Remos Radio» είναι γεγονός! Μην χάνετε στιγμή από τις μεγάλες του επιτυχίες

«Remos Radio»is online ….!

Listen LIVE @ www.remosmusic.com

Listen live 24h unstoppable REMOS MUSIC

#remosmusic #remosradio #listenlive

Να σημειωθεί ότι το «Remos Radio» έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 και σας εύχεται καλή ακρόαση!!

Ο Αντώνης Ρέμος γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Από τα 15 του ζούσε στη Θεσσαλονίκη όπου και τελείωσε το λύκειο. Στη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη μουσική κι έμαθε μόνος του να παίζει κιθάρα.

Το Πάσχα του ’95 κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, έχοντας ήδη διαγράψει μια πορεία στην συμπρωτεύουσα, στο κέντρο “Διογένης Palace” δίπλα στον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Στέφανο Κορκολή και τον Μάριο Τόκα.

Την ίδια χρονιά υπογράφει συμβόλαιο με τη Sony Music

Το 1996 κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με τίτλο “Αντώνης Ρέμος” και επιβεβαιώνει τις προβλέψεις των συνεργατών του, καθώς γίνεται μέσα σε λίγους μήνες χρυσός και σε λιγότερο από ένα χρόνο πλατινένιος. Είναι πλέον ο πιο νέος και ελπιδοφόρος λαϊκός τραγουδιστής και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία την ίδια και την επόμενη χρονιά στις ζωντανές του εμφανίσεις, στις “Χάντρες” και στο “Διογένης Palace”.

Απρίλιος 1998: Κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του Album με τίτλο “Καιρός Να Πάμε Παρακάτω”. Ο δίσκος ξεπέρασε τις 25.000 πωλήσεις μέσα σε ένα μήνα και έγινε χρυσός ενώ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του 1998 έγινε πλατινένιος μετρώντας 70.000 πωλήσεις.

Δεκέμβριος 1999: Κυκλοφορεί το νέο του Album με πολλούς και αξιόλογους συνεργάτες. Για πρώτη φορά γράφουν για τον Αντώνη Ρέμο οι συνθέτες Χρήστος Νικολόπουλος και Σταμάτης Σπανουδάκης και ο στιχουργός Αντώνης Ανδρικάκης. Το Album γίνεται χρυσό μέσα σε λίγες μέρες.

Το Μάρτιο του 2000 κυκλοφορεί το soundtrack της ταινίας “Η Αγάπη Είναι Ελέφαντας” σε μουσική Μίνωα Μάτσα. Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε το ομώνυμο τραγούδι και άλλο ένα επίσης. Στο Album συμμετέχουν ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Πασχάλης Τερζής και η Tania Nassibian.

Ακολουθεί η κυκλοφορία ενός single με τίτλο “Fly With Me”, ένα remix της μεγάλης του επιτυχίας “Μείνε”, που δανείζεται τον τίτλο του από τα rap φωνητικά του Δανού Remee Guitar.

Το Χειμώνα του 2000 ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται στον “Απόλλωνα” μαζί με τον Σάκη Ρουβά.

Τον Ιούνιο του 2001 κυκλοφορεί το διπλό live Album με τίτλο “Μια Νύχτα Μόνο”, με τη ζωντανή ηχογράφηση του προγράμματος στον “Απόλλωνα”, που γίνεται πλατινένιο και συνεχίζει να βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις των charts.

Το Χειμώνα του 2001 ο Αντώνης Ρέμος μοιράζεται τη σκηνή του “Διογένης Palace” με τον Γιάννη Πάριο.

Το Δεκέμβριο του 2001 κυκλοφορεί το single “Ολος Ο Κόσμος Είσαι Εσύ” με τις μεγάλες επιτυχίες “Ελα Να Με Τελειώσεις” και “Δεν Έχω Πού Να Πάω”. Σύντομα γίνεται διπλά πλατινένιο.

Στις 29 Απριλίου 2002 κυκλοφορεί το Album του Αντώνη Ρέμου με τίτλο “Καρδιά Μου Μην Ανησυχείς”. Τα τραγούδια έχει γράψει ο Γιώργος Θεοφάνους. To Album έγινε τριπλά πλατινένιο, ξεπερνώντας τις 140.000 πωλήσεις.

Το Χειμώνα του 2002 τον βρίσκει στο “Studio Πειραιώς” μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Η επιτυχία είναι τεράστια και τη συνεχίζουν και στην Πολιτεία της Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο του 2003, αλλά και σε μια περιοδεία συναυλιών στην Αμερική και τον Καναδά.

Στις 29 Οκτωβρίου 2003 κυκλοφορεί το νέο Album του Αντώνη Ρέμου με τίτλο “Μια Αναπνοή” με τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους. Το άλμπουμ κατά την προσφιλή του συνήθεια έγινε πλατινένιο από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του.

Τον Χειμώνα του 2003 ο Αντώνης Ρέμος δημιουργεί το πιο απρόβλεπτο σχήμα της χρονιάς με τις πιο ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικά συνεργασίες. Μοιράζεται την χειμερινή σεζόν αρχικά με τον Μίμη Πλέσσα. Στην συνέχεια με τον Γιώργο Θεοφάνους ενώ ακολούθησαν ο Κώστας Χατζής, ο Γιάννης Σπανός αλλά και ο Αντώνης Βαρδής. Στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου η Ελενα Παπαρίζου στην αρχή της σόλο καριέρας της και ο νεαρός Γρηγόρης Πετράκος.

Τον Απρίλιο του 2004, ο Αντώνης Ρέμος ερμηνεύει το τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη “Αν Θυμηθείς Το Όνειρό Μου”, το οποίο κυκλοφορεί σε ένα CD Single που περιλαμβάνει εκτός από το “Αν Θυμηθείς Τ’ Όνειρό Μου”, σε ποίηση Νίκου Γκάτσου και την επανεκτέλεση του τραγουδιού “Αγάπη Μου ” (Φαίδρα) σε ποίηση Γιάννη Θεοδωράκη, καθώς και δύο ορχηστρικές εκδοχές του “Αν Θυμηθείς Τ’ Όνειρό Μου” από την Ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη. Οι επανεκτελέσεις αυτές ακούστηκαν το χειμώνα στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά της Κάκιας Ιγερινού.

Το Καλοκαίρι του 2004 η ορχήστρα “Μικης Θεοδωρακης” παρουσίασε την κινηματογραφική και θεατρική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη. Μια ανθολόγηση των μουσικών θεμάτων που έντυσαν κινηματογραφικές ταινίες και έργα του σύγχρονου θεάτρου. Τα τραγούδια ερμήνευσε ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τους ηθοποιούς Πέτρο Φιλιππίδη, Νατάσα Μανίσαλη και Γιάννη Σαμσιάρη οι οποίοι απήγγειλαν και τα κείμενα της παράστασης από την Κάκια Ιγερινού.

Τον Χειμώνα του 2004 κυκλοφορεί, το CD Single “Χαμογέλασε” σε στίχους και μουσική του Γιώργου Θεοφάνους ενώ συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας στο τραγούδι “Το Μόνο Που Ξέρω”.

Αμέσως ακολουθεί η έκδοση ενός Live Album ηχογραφημένο από τις ζωντανές εμφανίσεις στο “Studio Πειραιώς” τον Χειμώνα του 2003 με τους 5 μεγάλους συνθέτες, Μίμη Πλέσσα, Γιώργο Θεοφάνους, Κώστα Χατζή, Γιάννη Σπανό και Αντώνη Βαρδή.

Το Νοέμβριο του 2004 ξεκινούν και οι εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου με τον Γιώργο Νταλάρα στο “Αθηνών Αρένα”.

Την Άνοιξη του 2005 γίνεται η απονομή των πλατινένιων δίσκων “Χαμογέλασε” και “Live ” ενώ ηχογραφεί ένα ντουέτο με τον Γιάννη Πάριο με τίτλο “Κι Είχα Τόσα Να Σου Πω” σε μουσική του Αντώνη Βαρδή.

Αμέσως μετά ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζεται στον στρατό όπου υπηρετεί την θητεία του.

Τον Χειμώνα του 2005 εμφανίζεται στο “Αθηνών Αρένα” με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Την ίδια στιγμή κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ “Σαν Άνεμος” σε στίχους μουσική του Γιώργου Θεοφάνους με τρείς συμμετοχές έκπληξη. Στο ομότιτλο τραγούδι συμμετέχει η μοναδική Μαρινέλλα, στο τραγούδι “Το Κορμί ” συμμετέχει ο Γιώργος Μαργαρίτης ενώ στο τραγούδι “Για 100 Ζωές – Per Cento Vite ” συμμετέχει ο ιταλός τραγουδιστής Massimo di Cataldo. Ο δίσκος γίνεται πλατινένιος και η απονομή γίνεται στις 14 Φεβρουαρίου στο “Αθηνών Αρένα ” κατά την διάρκεια ανοιχτής συναυλίας σε κοινό 4.000 και πλέον ανθρώπων.

Τον Χειμώνα του 2006 ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται στο “Αθηνών Αρένα “, με την Μαρινέλλα, η οποία μετά από 15 χρόνια απουσίας από την νύχτα παίρνει την απόφαση να ξαναεμφανιστεί μαζί του. Το πλέον επιτυχημένο σχήμα της τελευταίας 10ετίας!

Ταυτόχρονα με την έναρξη των εμφανίσεών του και με αφορμή την επέτειο των 10 ετών από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, η εταιρία του κρίνει απαραίτητη την έκδοση μιας πολυτελούς κασετίνας “Best Of “, ένα τριπλό Album που περιέχει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Συγκεντρώθηκαν οι 36 μεγαλύτερες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου, ενώ μερικές από αυτές έγιναν remix από international top DJ’s και remixers. Μαζί ένα 20σελιδο βιβλίο με φωτογραφίες και πληροφορίες από την 10χρονη πορεία του αγαπημένου έλληνα τραγουδιστή.

Τον Απρίλιο του 2007 η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος, ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στην Θεσσαλονίκη.

Τον Ιούνιο του 2007 ξεκινάει η πρώτη μεγάλη περιοδεία του Αντώνη Ρέμου ανά την Ελλάδα. Είκοσι πέντε πόλεις φιλοξενούν μια μοναδική συναυλία με τις υψηλότερες προδιαγραφές ήχου και εικόνας που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Είκοσι πέντε σταθμοί, 25 sold out συναυλίες παρέα με τους Ονιράμα, ένα νέο ανερχόμενο συγκρότημα από την πατρίδα του την Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα κυκλοφορεί το άλμπουμ “Αντώνης Ρέμος in Concert feat. Oνιράμα ” ηχογραφημένο από το Secret Concert του Mad που έγινε τον Φεβρουάριο του 2007 στο κλειστό γήπεδο της ξιφασκίας στα Ολυμπιακά Ακίνητα.

Ο Νοέμβριος του 2007 τον βρίσκει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και μετά από απαίτηση του κόσμου στο πλευρό της Μεγάλης Κυρίας του Ελληνικού Τραγουδιού Μαρινέλλας. Ουσιαστικά μία παράταση εμφανίσεων της πιο επιτυχημένης συνεργασίας των τελευταίων 10 ετών.

Τον Χειμώνα του 2008 ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται στο “Αθηνών Αρένα ” για πρώτη φορά μόνος του, πλαισιωμένος από ένα μοναδικό υπερθέαμα. Οι εμφανίσεις του γίνονται πόλος έλξης των Αθηναίων και όχι μόνο. Η επιτυχία είναι τεράστια και οι εμφανίσεις του παίρνουν παράταση μέχρι και το τέλος Μαϊου. Μαζί του οι Εμιγκρέ, ένα πρωτοεμφανιζόμενο συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη και η Αθηνά Ρούτση.

Την ίδια στιγμή κυκλοφορεί ο νέος του προσωπικός δίσκος με γενικό τίτλο “Αλήθειες Και Ψέματα “. Επτά μοναδικά τραγούδια του Αντώνη Βαρδή, καθώς και τραγούδια των Στέφανου Κορκολή, Χάρη Βαρθακούρη, Χρήστου Δάντη, Κυριάκου Παπαδόπουλου, Κωνσταντίνου Μπαλταζάνη, Αποστόλη Βαλαρούτσου σε στίχους των Βασίλη Γιαννόπουλου, Νίκου Μωραϊτη, Μυρτώς Κοντοβά, Νίκου Γρίτση κ.α. Ο δίσκος γίνεται αμέσως πλατινένιος.

Τον Μάρτιο του 2009 ο Αντώνης Ρέμος έκανε την πρώτη του Ευρωπαϊκή περιοδεία. Οι συναυλίες του στις Βρυξέλλες, την Στουτγάρδη, την Φρανκφούρτη, την Νυρεμβέρνη, το Ντύσσελντορφ, την Κωνσταντινούπολη και το Βελιγράδι στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Το καλοκαίρι του 2009 μία ακόμη περιοδεία γίνεται sold out! Ο Αντώνης Ρέμος γυρίζει την Ελλάδα με τους Εμιγκρέ και απολαμβάνει την πλήρη αποδοχή του κόσμου.

Τον Νοέμβριο του 2009 ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στο Διογένης Studio ένα χώρο άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί του μια και ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στην Αθήνα εκεί το 1996. Πλήρως ανακαινισμένο, έτοιμο να δεχτεί μία ακόμη φιλόδοξη παραγωγή με γενικό τίτλο «Love Stories».

Ο Αντώνης Ρέμος επιτυγχάνει και πάλι το απόλυτο χιτ της σεζόν μια και το Διογένης Studio αποτελεί το στέκι του χειμώνα.

Αμέσως μετά ο Αντώνης Ρέμος αναχώρησε για μία ακόμη Sold Out περιοδεία αυτή την φορά ανά τον κόσμο. Αυστραλία, Καναδάς και Αμερική είναι οι άμεσοι σταθμοί του.

Ο δίσκος του «Κλειστά τα στόματα» έχει ήδη γίνει 5πλα πλατινένιος, εενώ οι συναυλίες του εντός και εκτός Ελλάδος είναι πάντα sold out. Το 2013 κυκλοφορεί ο νέος δίσκος του Αντώνη Ρέμου με γενικό τίτλο “Η καρδιά με πηγαίνει εμένα” και γίνεται από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του διπλός πλατινένιος ενώ παραμένει στην κορυφή των charts με τις 4 πρώτα singles που έχουν ήδη ξεπηδήσει από το νέο άλμπουμ.
Μέχρι σήμερα ο Αντώνης Ρέμος έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μεγάλους ξένους καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς όπως Ο Julio Iglesias, η Gloria Gaynor, ο Dany Brilliant, οι Gipsy Kings

Back to top button
Close
Close