Τρίκαλα

Το 2ο Walk For Freedom στα Τρίκαλα!

H Α21, ο Δήμος Τρικκαίων και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Τρικκαίων, διοργανώνουν το 2ο Walk For Freedom στα Τρίκαλα! Περπατάμε όλοι μαζί για την ελευθερία εκπροσωπώντας τους εκατομμύρια ανθρώπους που βρίσκονται υπό καθεστώς δουλείας.

Στις 19 Οκτωβρίου 2019 εκατοντάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στο Walk For Freedom, μια πορεία που στόχο έχει την αφύπνιση και ενημέρωση του κοινού για την εμπορία ανθρώπων.
Και πέρυσι και φέτος, τα Τρίκαλα εντάσσονται στις πόλεις που επιχειρούν να διαμορφώσουν συνειδήσεις, ώστε «να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα, να δείξουμε πως οι ανθρώπινες ζωές έχουν αξία και δεν είναι για πώληση!».

Η περυσινή δράση είχε μεγάλη επιτυχία και η συνεργασία συνεχίζεται και το 2019. Η σιωπηλή πορεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στις 11π.μ. στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου. Η εγγραφή συμμετοχής γίνεται διαδικτυακά, στη διεύθυνση https://www.a21.org/app/registration-intl/?store=4&event=2682&lang=el

Η διαδρομή θα είναι: Κεντρική πλατεία – Ασκληπιού – Καποδιστρίου – Ι. Αδάμ – Βύρωνος – κεντρική γέφυρα – κεντρική πλατεία

Οι διοργανωτές προτείνουν στους μετέχοντες να φορέσουν  το μπλουζάκι της Α21, που θα διατίθεται και εφέτος, αλλά αν κάποιος δεν επιθυμεί να το φορέσει, μπορεί να ντυθεί στα μαύρα.
Πληροφορίες δίνονται στο skg@trikalacity.gr ή info@a21.gr.

Back to top button
Close
Close