Γάμος - Βάπτιση

Το φωτογραφικό άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης.

Ο Αντώνης Ρέμος την περίμενε με αγωνία αλλά και λαχτάρα στην εξέδρα που είχε στηθεί στη διαδρομή προς το εκκλησάκι ενώ η κόρη του ζευγαριού, Ελένη, ήταν το μοναδικό παρανυφάκι. «Ήταν πριγκιπισούλα. Πιστεύω κατάλαβε τι συνέβη εκείνη την ημέρα», ανέφερε η Μαρία Μπεκατώρου, κουμπάρα του ζευγαριού και νονά της Ελένης, στη συνέντευξη που έδωσε στο Πρω1νό.

Το elegant black tie κοστούμι του γαμπρού των Brook Brothers και το elegant υπέρκομψο νυφικό της Υβόννης Μπόσνιακ-δημιουργία της ίδιας- έκαναν το ζευγάρι να λάμψει και να μείνει αξέχαστο σε όλους.

Μετά το τέλος του μυστηρίου το ζευγάρι με τη μικρή έφυγαν κατά τον ίδιο τρόπ, εν πλω με τον Γιώργο Ντάβλα να τους τραγουδά το Sole Mio.

Στη δεξίωση έδωσαν το παρών περίπου 400 καλεσμένοι. Συγγενείς, άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό κόσμο και πολλοί φίλοι του ζευγαριού από κάθε περίοδο της ζωής τους. Οι καλεσμένοι κατά την είσοδό τους στο χώρο της δεξίωσης έπαιρναν από ένα μπαλόνι με τα αρχικά του ζευγαριού ώστε να τα αφήσουν μόλις Αντώνης και Υβόννη μπουν στο χώρο της δεξίωσης κάνοντας μια ευχή για την κοινή τους ζωή.

Η διακόσμηση είχε βάση τις λευκές τουλίπες που πρόσδιδαν στο σκηνικό μια ακόμα πιο ρομαντική νότα. Το μενού το είχε αναλάβει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και το δείπνο ήταν καθιστό ενώ οι καλεσμένοι έτρωγαν απολαμβάνοντας τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο. Ο Χρήστος Δάντης επίσης ερμήνευσε το αγαπημένο τραγούδι του ζευγαριού με τίτλο «Ένα τραγούδι ακόμη».

Ομολογουμένως όσοι παρευρέθησαν στο γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ είχαν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να ακούσουν μαζί κάποιες από τις ωραιότερες φορές του ελληνικού και όχι μόνο πενταγράμμου. Μια σύμπραξη που όλοι θα ζήλευαν. Τη σκυτάλη πήρε ο Eros Ramazzotti ενώ συνέχισαν η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Γλυκερία, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Κώστας Μακεδόνας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Δάντης, η Δέσποινα Βανδή, και το κουβανέζικο συγκρότημα «Los Cuban Boys».

Οι εκπλήξεις όμως δε σταμάτησαν εκεί αφού στο γάμο έδωσε το παρών και ο Mr. Salt Bae Nusret. Ο παγκοσμίου φήμης σεφ ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Αντώνη Ρέμο, όχι μόνο ήταν εκεί αλλά μαγείρεψε και για τους καλεσμένους. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος κατά τη διάρκεια της βραδιάς ζήτησε από τους καλεσμένους να μεταφερθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να τους… «ψήσει και αλατίσει» ο Nusret.

Δείτε παρακάτω το «επίσημο» φωτογραφικό άλμπουμ από το γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννη Μπόσνιακ

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους καλεσμένους του γάμου της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου στη gallery που ακολουθεί

Back to top button
Close
Close