Ειδήσεις

Το στοίχημα του τουρισμού : Το 50% των ξενοδοχείων δεν θα ανοίξουν φέτος

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aldemar Resorts, Αλέξανδρος Αγγελόπουλος μιλάει για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στον τουρισμό και εξηγεί γιατί η φετινή χρονιά θα είναι μια χρονιά επιβίωσης και όχι κέρδους.

Μπορεί σε ολόκληρο τον πλανήτη η πανδημία να μην έχει τελειώσει και ο κορονοϊός να είναι ακόμα εδώ, όμως μέρα με την μέρα οργανώνεται ο τρόπος με τον οποίο θα μπορεί να γίνει με ασφάλεια η μετακίνηση εκατομμυρίων ανθρώπων σε διάφορους τουριστικούς προορισμούς και η διαμονή τους σε αυτούς για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Επίσης αναφέρεται στα διθυραμβικά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, στα νέα μέτρα της κυβέρνησης και στις δυσοίωνες προβλέψεις, για την ανεργία στον χώρο του τουρισμού. Αποκαλύπτει επίσης το νέο τοπίο στον τουρισμό που θέλει τους επιχειρηματίες να κάνουν στροφή στις κατοικίες με ξενοδοχειακές υπηρεσίες, την ώρα που πάνω από 1.500 ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών έχουν μπει σε λίστες προς πώληση. Ο κ. Αγγελόπουλος λέει ακόμα ότι το 50% των ξενοδοχείων δεν θα ανοίξει για την σεζόν και ότι τον Οκτώβριο θα φανεί αν είχαμε κάποιο κέρδος στον τουρισμό το καλοκαίρι.

newsit.gr

Back to top button
Close
Close