Επιχειρείν

Το πιο γραφικό με ατμοσφαιρικές προδιαγραφές καφε-μπαρακι στην Ελάτη

Σε ένα από τα  πιο κοσμικά «χωριά» της Ελλάδας, η πολυδιαφημισμένη Ελάτη ωστόσο, ξέρει να κρατά τις ισορροπίες. Διαθέτει και μέρη, που ακόμη και οι πιο ψαγμένοι  ανυπομονούν να ανακαλύψουν…

Σε ένα από αυτά το μικρό σχετικά και γουστόζικο, βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της Ελάτης  και πρόκειται για μία από τις πιο cozy επιλογές για τις χειμωνιάτικες  εξόδους. Το καφέ ΚΡΥΠΤΗ  του Νίκου Μπακάση στον πεζόδρομο ήπιας κυκλοφορίας του χωριού θεωρείται ένα must μαγαζί για όλες τις ώρες της ημέρας. Το Espressaki είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να περάσουμε ευχάριστα και χαλαρά τον χρόνο με τους φίλους μας σε ένα περιβάλλον φιλικό και χουχουλιάρικο.

Εδώ απολαμβάνουμε ποιοτικό καφέ, διάφορες ποικιλίες σε τσάι αλλά και διάφορα σνακ, γλυκά και αλμυρά. Mπορείτε να το επισκεφτείτε για να χαλαρώσετε με ένα ποτήρι κρασί και χειροποίητα snacks, ενώ θα βρείτε και μια εξαιρετικά φροντισμένη cocktail list, η οποία αποτελείται τόσο από μοναδικά signatures όσο και από ελαφρώς πειραγμένες εκτελέσεις πάνω σε classics. Με το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα και μια διαφορετική φιλοσοφία απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει, αποδεικνύει ότι σέβεται τον πελάτη, μένοντας πιστό στην αξία της value for money λογικής.

Back to top button
Close
Close