Idees Sports

Το ορεινό θέρετρο της Κόρης φιλοξένησε το απόγευμα της Κυριακής έναν ξεχωριστό αγώνα ποδοσφαίρου.

Στο μικρό, αλλά συμπαθητικό γηπεδάκι στην είσοδο του χωριού και σε ένα τοπίο αλπικό, οι βετεράνοι της Κόρης με προέλευση οι περισσότεροι από την Αγία Μονή,  υποδέχτηκαν τους βετεράνους του ΑΟ Τρίκαλα.

To παιχνίδι εντασσόταν σε μία σειρά εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων Τρικάλων “Η Κόρη”.

Οι φίλαθλοι, που ήταν απλωμένοι στην φυσική εξέδρα της πλαγιάς πάνω από το γήπεδο απόλαυσαν ωραίο θέαμα διανθισμένο με κάμποσο χιούμορ καθώς οι ατάκες τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο ήταν απολαυστικές.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι Βετεράνοι του ΑΟΤ επικράτησαν με 4-3 (Βακουφτσής (2), Αγγελάκης, Πιάζας) ενώ για την Κόρη σκόραραν οι Τάκης Παζαϊτης, Λάμπρος Κόγιας και Γιώργος Μπίζιος με πέναλτι.

Την παράσταση έκλεψε ο ρέφερι Μιχάλης Καβάλος που έπαιξε λίγο έδρα ενώ συμμετείχε ενεργά στους πανηγυρισμούς των γκολ των γηπεδούχων!!!

Για την ομάδα της Κόρης έπαιξαν οι: Πιτσάκος, Κακαρόντζας, Γιάννης Παζαϊτης, Γιώργος Σουγκάρης, Γάτσας, Κόγιας, Γαδετσάκης, Καντζούρας, Στέλιος Παζαϊτης, Παπούλιας, Καρατάσιος, Μακρής, Σωτ. Μιχαλίτσης, Ζήκος, Βοϊτεκ, , Τάκης Παζαϊτης, Μιχάλης Σουγκάρης, Κοτσικογιάννης, Στεφίκος, Χρ. Μιχαλίτσης, Τσιάνας,

Με τα χρώματα των Βετεράνων του ΑΟΤ έπαιξαν οι: Παπαευθυμίου, Μαντέλας, Μπακάλης, Γιώτας, Σακελλαρίου, Αγγελάκης, Μιχαήλ, Βακουφτσής, Κατσιάκος, Μπουλούτσος, Μακρής, Πιάζας. Με πολιτικά παρακολούθησαν το παιχνίδι οι Μπεσίρης, Πράπας,

Μετά τον αγώνα και τις απονομές στις ομάδες αλλά και σε Δήμο, Περιφέρεια ακολούθησε τραπέζι στην Πλατεία του χωριού με τους Σωτήρη Ντάκο και Γιάννη Τριανταφύλλου στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Back to top button
Close
Close