Lifestyle news

Το ορειβατικό στυλ του David Beckham

David Beckham αποτελεί πηγή έμπνευσης για το αντρικό στυλ εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, παρότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, παραμένει πάντοτε στη δημοσιότητα, κυρίως μέσα από τις επίσημες (αλλά και ανεπίσημες) εμφανίσεις του. Τα καταφέρνει περίφημα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες: Είτε παρακολουθεί το fashion show του Dior Men επιλέγοντας metallic tailoring, είτε βλέπει έναν αγώνα NBA φορώντας streetwear.

Πολύ πρόσφατα, βέβαια, βρέθηκε αντιμέτωπος με μία πολύ δύσκολη στιλιστική αποστολή. Το βαρύ κρύο που επιβάλλει ορειβατικό ντύσιμο δεν είναι ακριβώς ιδανικό για να διατηρήσει κανείς ένα άψογο στυλ που υπακούει στις σημερινές επιταγές της μόδας. Ο Becks, όμως, τα κατάφερε εκεί που οι περισσότεροι πραγματικά θα τα έκαναν θάλασσα.

Τι ακριβώς έκανε; Συνδύασε ένα φουσκωτό μπουφάν κατάλληλο για χιόνια με κίτρινο σκούφο, κασκόλ στο ίδιο χρώμα με το μπουφάν, μαύρο στενό παντελόνι και καφέ ορειβατικά μποτάκια. Φυσικά, επειδή δεν αρκούν μονάχα οι σωστές επιλογές αλλά και ο συνδυασμός τους, ο σκούφος βρέθηκε σε χρωματική αρμονία με τα μποτάκια, τα οποία και δε δίστασε να φορέσει πάνω από το παντελόνι. Κάπως έτσι, μία μάλλον άβολη περίσταση για του στυλ μεταμορφώθηκε σε μία ιδανική ευκαιρία για πολλά likes στο Instagram αφού όπως είναι γνωστό η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

“Ένα πραγματικά υπέροχο Σαββατοκύριακο. Ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα μαζί σας” ήταν το μήνυμά του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Τα περισσότερα από 1,3 εκ. likes που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής μιλούν από μόνα τους. Ο David Beckham, λοιπόν, παραμένει το απόλυτο style icon για την αντρική μόδα, ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες.

Back to top button
Close
Close