Beauty experts

Το νέο look της Ελεονώρας

 

Την τελευταία φορά που η Ελεονώρα Μελέτη είχε κόκκινη απόχρωση στο μαλλί, ήταν πολύ μακριά από το να έχει παιδί και δεν είχε καν γνωρίσει τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη. Αν δεν κάνουμε κάποιο λάθος, ήταν στις αρχές της δεκαετίας που δεν κυκλοφορούσε ως ξανθιά.

Το ξανθό ήταν ένα χρώμα στο οποίο φαινόταν να έχει καταλήξει η παρουσιάστρια. Τελικά όμως δεν ήταν έτσι. Όπως περιγράφει στην ανάρτηση της με το νέο look, ένα πρωί αποφάσισε να τα βάψει κόκκινα, σε μια ginger εκδοχή.

«Σήμερα ξύπνησα κ η διάθεση μου ήταν στο κοκκινο!!! Να σε αυτόν τον ginger τόνο… πήγα στον @panoskallitsis κ του λέω: « νιώθω πως έχει εγκλωβιστεί μέσα μου η Τζεσικα Ράμπιτ. Απελευθέρωσε την σε παρακαλώ». Κ να τι μου έκανε!!! Νομίζω το αγαπώ πριν καν το δω στεγνό…»

Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, ίσως αυτή η επιθυμία της Ελεονώρας για αλλαγή να γεννήθηκε μόλις είδε μια παλιά της φωτογραφία με κόκκινο μαλλί. Μια φωτογραφία που είχε αναρτήσει πριν λίγες μέρες στο Instagram και είχε γράψει ένα εκτενές σχόλιο για την εποχή που ήταν κοκκινομάλλα.

Back to top button
Close
Close