Lifestyle newsΠρόσωπα

 Το νέο Hot πρόσωπο της Ελληνικής δισκογραφίας.

 

 

 Μια νεαρή, όμορφη πτυχιούχος οικονομικών με μεγάλα μουσικά ”ΟΝΕΙΡΑ”. Η Λένα Ζευγαρά, με καταγωγή από την Καρδίτσα, κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να βρεθεί στην κορυφή της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και να μας παρασύρει να ”αμαρτήσουμε” μαζί της! Με πείσμα, υπομονή, σκληρή δουλειά και μια δυνατή ομάδα δίπλα της, όπως ο παραγωγός Μιχάλης Τουρατζίδης και δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών της, μαζι με τη Jenny Tsiko στους στίχους ,κάθε της εμφάνιση είναι μοναδική. Τη συναντήσαμε στο ”TOKYO Theater”, στο κέντρο της Αθήνας, όπου εμφανίζεται κάθε Παρασκευή & Σάββατο και μας μίλησε για όλα!

Tης Βασιλικής Μπασιούρη

Είστε η έκπληξη της χρονιάς που αφήνουμε πίσω μας. Κάθε σας εμφάνιση είναι sold out. Πώς διαχειρίζεστε τη τόση μεγάλη και ξαφνική επιτυχία;

Λ.Ζ.: Είμαι γεμάτη συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού! Πράγμα που με τονώνει και με ωθεί να συνεχίσω, για να έρθω πιο κοντά τον κόσμο.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεστε στο μουσικό χώρο και κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων σας σε όλη την Ελλάδα, ήρθε αυτή η τεράστια αναγνωρισημότητα μέσα από ένα τραγούδι. Το περιμένατε όλο αυτό;

Λ.Ζ.: Δεν ήταν κάτι που το περίμενα, ήτανε κάτι που το προσδοκούσα και πάλευα γι’ αυτό. Ήταν ο στόχος μου! Οπότε, έχοντας ένα στόχο, σίγουρα δε σου είναι εντελώς απρόσμενο. Δεν έχω αντιληφθεί ακόμη τις διαφορές, δεν αισθάνομαι κάποια έπαρση ή κάτι τέτοιο. Ίσα – ίσα, αισθάνομαι πιο κοντά στον κόσμο. Σαφώς και είμαι πολύ χαρούμενη και προσπαθώ να φέρω τον κόσμο ακόμη πιο κοντά μου. Δεν αισθάνομαι ότι άλλαξε κάτι τραγικά στη ζωή μου ή κάποιο αίσθημα έπαρσης.

Ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε, σαν νεαρή κοπέλα, που εισέρχεται σε αυτό το χώρο και έχει όνειρο να γίνει μια αναγνωρίσιμη τραγουδίστρια;

Λ.Ζ.: Οι δυσκολίες θεωρώ ότι σε οποιαδήποτε δουλειά είναι πάρα πολλές. Το θέμα είναι, ότι δε πρέπει να σε σταματάν, πρέπει να σου δίνουν παραπάνω ώθηση και πείσμα, ώστε να φτάσεις εκεί που θέλεις. Σαν δυσκολία, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι συγκεκριμένο. Σαν δυσκολία, είναι οι άνθρωποι που δεν έχουν πιστέψει σε εσένα. Τους προσπερνάω όμως και τους λέω ευχαριστώ που με πείσμωσαν ακόμη παραπάνω.

Εδώ και λίγο καιρό, εμφανίζεστε σε ένα από τα πιο κεντρικά μαγαζιά της Αθήνας, στο ”TOKYO Theater” , που και εδώ οι εμφανίσεις σας είναι sold out.

Λ.Ζ.:Τιμή μου,που έρχεται κόσμος από όλη την Αθήνα, για να απολαύσει το πρόγραμμά μας. Πραγματικά τους ευχαριστώ πάρα πολύ! Βιώσαμε και το καλοκαίρι μια παρόμοια κατάσταση, σε όλα τα live. Το sold out, στην αρχή ήτανε έκπληξη, μετά ήτανε κάτι σε εισαγωγικά δεδομένο, αλλά δεν το θεώρησα ποτέ στη ζωή μου δεδομένο. Έλεγα ευχαριστώ που και σήμερα είναι sold out. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Δεν θεωρώ την επιτυχία και τα sold out δεδομένα. Λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ και συνεχίζουμε δυναμικά.

Είστε μια πολύ όμορφη γυναίκα, με προσεγμένη εμφάνιση. Αρκετές νεαρές κοπέλες, έχουνε θέμα με την αυτοπεποίθησή τους και συνεπώς και με την εμφάνισή τους. Τι θα τους συμβουλεύατε;

Λ.Ζ.:Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Ο καθένας μπορεί να φοράει και να έχει το στυλ που επιθυμεί. Να φοράω κάτι, επειδή αισθάνομαι εγώ άνετα. Δεν είναι θέμα το τι θα πούνε οι άλλοι. Και εμένα μου έχουνε πει πολλά, όπως και στις περισσότερες κοπέλες. Σε όλες μας ασκείτε κριτική, είτε είμαστε στο χώρο, είτε όχι. Εγώ είμαι της άποψης, ότι εάν μου αρέσει κάτι πάνω μου και αισθάνομαι καλά, αυτό θα βγει και προς τα έξω. Η ομορφιά πηγάζει από το πως νιώθουμε μέσα μας, καλό είναι να μην κοιτάμε το τι θα πούνε οι υπόλοιποι. Εάν αισθάνεσαι όμορφη κοιτώντας σε στον καθρέφτη, πριν βγεις έξω, εννοείται θα το εκπέμπεις και στους άλλους. Ας κλείσουμε τα αυτιά μας στους γύρω μας, και ας κάνουμε αυτό που λέει η καρδιά μας. Γιατί κατά βάση είναι θέμα της ψυχολογίας μας.

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Ας κλείσουμε τα μάτια στους γύρω μας και ας κάνουμε αυτό που λέει η καρδιά μας.

Κρατάτε πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική σας ζωή. Όλοι ασχολούνται μόνο με τα επαγγελματικά σας. Πως είναι η Λένα Ζευγαρά στα πιο προσωπικά της;

Λ.Ζ.: Γενικά στη ζωή μου είμαι αυθόρμητη, πολύ δυναμική γενικότερα, όπως και στη δουλειά μου. Αλλά ταυτόχρονα και ευαίσθητη. Ευαίσθητη με τους ανθρώπους που αγαπώ πάρα πολύ. Δίνω ακόμη και τη ζωή μου!

Τελικά να κάνουμε «Όνειρα» και «Αμαρτίες» ή «Ο Θεός γελάει;»

Λ.Ζ.:Ναι, να κάνετε όνειρα & αμαρτίες και να δίνατε όλο σας το είναι. Για να τα δείτε να πραγματοποιούνται. Και τότε ο Θεός, θα χαμογελάει με τη χαρά σας!

Ποια είναι τα σχέδιά σας για το άμεσο μέλλον; Τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σας;

Λ.Ζ.: Στα προσωπικά μου δεν θα αλλάξω κάτι. Εννοώ ότι αυτά που έκανα, το να περνάω καλά, με τους φίλους και την οικογένειά μου. Προσπαθώ τα άτομα που έχω στη ζωή μου και που τα αγαπώ πραγματικά, να ζω στιγμές μαζί τους, έστω και δέκα λεπτά από την ημέρα μου. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, θα κυκλοφορήσουν κάποια καινούργια κομμάτια. Σας το αφήνω για έκπληξη, δε θα πω τι περιέχουν. Θα είναι μέσω της εταιρίας μου, της Panik και του παραγωγού μου, του Μιχάλη Τουραζίδη. Να είστε έτοιμοι για εκπλήξεις και πολύ όμορφα πράγματα!

 

 

Back to top button
Close
Close