Beauty experts

Το μακιγιάζ που θα εντυπωσιάσει τους πάντες


Για μία ακόμη χρονιά το glitter μονοπωλεί το ενδιαφέρον και εφαρμόζεται παντού. Xείλη, μάτια ακόμα και στα ζυγωματικά αντικαθιστώντας το highlighter.

Φέτος η spakling διάθεση πρωταγωνιστεί στο μακιγιάζ και ως μεταλλική υφή. Metallic lips, eyes είναι η νέα τάση που υιοθετούν όλα τα it girls και είναι το πιο εύκολο makeup που μπορεί να υιοθετήσει κάθε γυναίκα, καθώς απαιτεί μόνο να εφαρμόσει το κατάλληλο μεταλλικό προϊόν στα χείλη ή στα μάτια.

Ανάλογα κάθε γυναίκα τι θέλει να τονίσει στο πρόσωπό της, επιλέγει πού θα εφαρμόσει το glitter ή το μεταλλικό προϊόν και αντίστοιχα συνδυάζει το υπόλοιπο μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Επιλέξτε την απόχρωση που ταιριάζει στο κινητό σας βλέφαρο ή μπορείτε απλά να επενδύσετε σε nude χρώματα, για ένα natural sparkling look.

Μπορείτε να συνδυάσετε glitter στο κινητό βλέφαρο με eyeliner, για ένα ιδιαίτερο cat eye look.

Η πιο safe επιλογή είναι στα μάτια, ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ με glitter στο κινητό βλέφαρο είναι ιδανικό για τις ημέρες των γιορτών. Μπορεί να συνδυαστεί με κόκκινα αλλά και nude χείλη. Ενώ λίγη λάμψη και στα ζυγωματικά επιτρέπεται, ιδιαίτερα αν το xmas outfit είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Back to top button
Close
Close