Travel

Το λεύκωμα των Greek Instagramers Events μας ταξιδεύει καλό σκοπό!

270 φωτογραφίες, 270 φωτογράφοι, 1 χώρα, η Ελλάδα…

Mία ατελείωτη περιήγηση στα τοπία, τους ανθρώπους, τον πολιτισμό, την ιστορία, τις παραδόσεις, τα χρώματα, τις γεύσεις, τα αρώματα και όλα όσα συνθέτουν την ομορφιά και την μοναδικότητα της Ελλάδας θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μέσα από το φωτογραφικό λεύκωμα #my_greece.

Για πρώτη φορά 270 φωτογράφοι, φίλοι του Instagram – οι Greek Instagramers Events [@gr_events] – αναλαμβάνουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν ένα υπέροχο φωτογραφικό λεύκωμα σε συνεργασία με τις Εκδόσεις BELL.

Ο κάθε φωτογράφος αναδεικνύει τις ομορφιές της Ελλάδας μέσα από την δική του ξεχωριστή ματιά, όπως ακριβώς τις απαθανατίζει ο φωτογραφικός του φακός, με στόχο να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό με καρέ που κόβουν την ανάσα.

Αυτό όμως που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι όλη αυτή η προσπάθεια έχει γίνει για έναν καλό σκοπό, αφού μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, Η Κιβωτός του Κόσμου. Το λεύκωμα θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την έκδοση αυτού του λευκώματος συνοδεύει και η ομώνυμη έκθεση φωτογραφίας #my_greece η οποία θα φιλοξενείται τους επόμενους μήνες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ενώ το ίδιο το λεύκωμα θα διατίθεται στους χώρους που θα φιλοξενήσουν την έκθεση ανά την Ελλάδα, σε βιβλιοπωλεία, τουριστικές περιοχές, αλλά και μέσω internet.

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Πόλεις, χωριά, νησιά, παραλίες, βουνά, τοπία, αξιοθέατα, άνθρωποι, έθιμα, παραδόσεις… Αυτή είναι η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα φίλων του Instagram και της φωτογραφίας.

270 φωτογραφίες – 270 φωτογράφοι – μία χώρα

Η δική σας Ελλάδα 

Η δική μας Ελλάδα

#my_greece

ΤΙΜΗ: 15,00 ΣΕΛΙΔΕΣ: 192 ΙSBN: 978-960-620-718-1
ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 19,5Χ19 εκ.

Back to top button
Close
Close