Beauty experts

Το κούρεμα που θα βλέπεις παντού το καλοκαίρι, θα το βλέπεις και το φθινόπωρο


Ανατρέχοντας στις τάσεις που κυριαρχούν στον χώρο της ομορφιάς τον τελευταίο καιρό, αυτό που μπορεί να πει κανείς με σιγουριά είναι ότι τα πιο κοντά μαλλιά είναι πιο δημοφιλή από τα μακριά, με το καρέ και οι διάφορες παραλλαγές του να κρατούν τα σκήπτρα.

Το Instagram αποτελεί αληθινή πηγή έμπνευσης και συμβάλλει στη διαμόρφωση των τάσεων της εκάστοτε εποχής. Πιο συγκεκριμένα, στον χώρο της ομορφιάς, οι ανά τον κόσμο influencers και οι διάφοροι lifestyle λογαριασμοί χαρίζουν απλόχερα άφθονη έμπνευση σε όσες αναζητούν το επόμενο κούρεμα και hairlook τους.

Σίγουρα, όπως θα έχει παρατηρήσει όποιος παρακολουθεί τα trends, τα μαλλιά που κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος είναι τα πιο κοντά. Από το bowl cut της Σαρλίζ Θερόν έως το bob haircut της Κάια Γκέρμπερ, τα στιλάτα και bold κουρέματα θέλουν τα μαλλιά σε κοντό μήκος.

Ανάμεσα λοιπόν στα looks που είναι ιδίατερα δημοφιλή στα social media και έχουν ενθουσιάσει τις Instagrammers με την ανεμελιά και το στιλ τους είναι το wob -το υβριδικό κούρεμα, το όνομα του οποίου βγαίνει από την ένωση του wavy (κυματιστό) και bob. Ουσιαστικά, είναι ακριβώς αυτό που μαρτυρά και το όνομά του: ένα μακρύ ή κοντό καρέ με κυματισμούς που φωνάζει καλοκαίρι και δίνει την αίσθηση ότι μόλις βγήκες από τη θάλασσα -αλλά μπορείς άνετα να το υιοθετήσεις και τους πιο κρύους μήνες!

bovary.gr

Back to top button
Close
Close