Γάμος - Βάπτιση

Το κοριτσάκι του μπαμπά παντρεύεται, από την Μαριάννα Μαγουλά.

Οι μπαμπάδες πάντα έχουν μια ξεχωριστή σχέση με τις κόρες τους. Τι γίνεται όμως όταν έρθει η ώρα το κοριτσάκι τους να ανέβει τα σκαλιά τις εκκλησίας;

Ο μπαμπάς σας είναι εκείνος που όλα τα χρόνια ήταν πάντα εκεί να σας στηρίζει, να σας βλέπει να μεγαλώνετε και να εξελίσσεστε σε μια ώριμη γυναίκα που με τη σειρά σας θα κάνετε τη δική σας οικογένεια. Ο μπαμπάς είναι ο πρώτος άντρας στη ζωή μιας κοπέλας και αποτελεί πρότυπο και σύμβολο δύναμης. Αναμφισβήτητα κάθε σωστός γονέας θέλει να είναι το παιδί του ευτυχισμένο και να το στηρίζει στις επιλογές του. Άρα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νιώθει ο μπαμπάς σας ότι απειλούνται τα αισθήματα του από τον μέλλοντα σύζυγο σας.
Αγαπητέ μπαμπά της νύφης να τι πρέπει να κάνεις την ημέρα του γάμου της κόρης σου για να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις. Μια συνηθισμένη κόντρα μεταξύ των γονιών και των μελλόνυμφων είναι οι καλεσμένοι . Οι γονείς μπορεί να θέλουν να καλέσουν οικογενειακούς φίλους , τους φίλους από το στρατό κάτι που τα ζευγάρια θεωρούν περιττό. Συνήθως τα ζευγάρια εκείνη την περίοδο είναι πολύ αγχωμένα και τελικά θα περάσει το δικό σας αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε και τελικά μετανιώσουν για την επιείκεια τους .
Ντυθείτε αναλόγως με το ύφος του γάμου και το στυλ της νύφης. Εσείς θα είστε το στήριγμα της που θα την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας οπότε φροντίστε να είστε γοητευτικός, σοβαρός και να μην κρύβεται την ευτυχία σας. Την ώρα που θα παραδίδετε την κόρη σας στον γαμπρό ασπαστείτε τον με εγκάρδιο τρόπο να νιώσει ότι πραγματικά τον εμπιστεύεστε για γαμπρό σας ακόμα και εκείνη την αμήχανη στιγμή που σας κοιτάει τόσος κόσμος.
Στη γαμήλια δεξίωση αφιερώστε έναν χορό στη σύζυγο σας, θα το έχει ανάγκη καθώς και εκείνη θα νιώθει πως φεύγει από το σπίτι το κοριτσάκι της. Ιδιαίτερη στιγμή και άκρως συγκινητική είναι ο χορός μπαμπάς και κόρης, ζήστε το και χαρείτε το μέχρι τέλους. Κανείς δεν θα σας παρεξηγήσει αν συγκινηθείτε , είναι απολύτως φυσιολογικό απλά μη το παρακάνετε και περάσετε όλη τη βραδιά κλαίγοντας συγκινημένος. Διασκεδάστε μαζί με τους νεόνυμφους και αφήστε αυτή τη μέρα να σας μείνει ευχάριστα αξέχαστη.

Μαριάννα Μαγουλά.

Back to top button
Close
Close