Beauty experts

Το Κλασικό Καρέ προσθέτει στυλ!

Κοντό καρέ, για όσες επιδιώκουν το στυλ μέσα από την άνεση. Η γραμμή του καθαρή και minimal. Προσθέτει πόντους coolness παρά την αυστηρή clean cut ιδιοσυγκρασία του. Κλασικό και απλό. Καθόλου αλαζονικό, αλλά κομψό. Η επιστροφή του εμπνέει. Δημοφιλές τόσο στα catwalks της μόδας, αλλά και σε μια απλή κανονικότητα. Με το ανάλογο attitude – σε styling και makeup – θα οδηγηθείτε σε ένα εξαιρετικά μοντέρνο στυλ. Είναι το κούρεμα που ταιριάζει σε εκείνες που ξέρουν τι θέλουν και οι οποίες είναι σίγουρες για τη θηλυκότητα τους. Αυτής που δεν εκφράζεται απαραιτήτως από τα μακριά μαλλιά.

Φαίη Γκαϊνά

Κοντό Καρέ

Απλό και διαχειρίσιμο από όλες. Κομψό και statement. Ανάλαφρο, ανεπιτήδευτο, έντονα σοφιστικέ. Ιδανικό για τους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης γυναίκας. Για όσες επιλέγουν το λιγότερο συμβατικό στην εικόνα τους. Το στυλ του αναδεικνύεται μέσα από φυσικές αποχρώσεις μαλλιών.

Κοντό Καρέ

Τα μαλλιά δείχνουν υγιή και περιποιημένα, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ωστόσο, η basic φιλοσοφία του καρέ δείχνει να διαθέτει μια τεράστια ευελιξία. Ταιριαστό σε κάθε συνθήκη και απαίτηση της μέρας. Κάνοντας εύκολα τη μετάβαση από το αυστηρό επαγγελματικό outfit σε ένα γρήγορο party style makeover.

Κοντό Καρέ

thestylin.gr

Back to top button
Close
Close