Fashion

Το αναπάντεχο χρώμα στις μπότες που θα φορέσουμε το χειμώνα

 

Το καλό είναι ότι πρόκειται για νέα αγάπη και πιθανότατα δεν υπάρχει ήδη στη ντουλάπα μας σε άλλη εκδοχή. Τα ankle boots του φθινοπώρου έχουν χοντρή σόλα, είναι καουμπόικα ή βικτωριανά, και δείχνουν ακόμη πιο ακαταμάχητα όταν έχουν το χρώμα της κρέμας. 

Είχαν κάνει την εμφάνισή τους πριν κάποια χρόνια, αλλά φέτος μπορούμε επίσημα να τα χαρακτηρίσουμε must: τα λευκά ή off white μποτάκια ήταν παντού στις Εβδομάδες Μόδας οργώνοντας ατρόμητα τα βρεγμένα πεζοδρόμια του Λονδίνου και του Παρισιού.

Η φράση «εκτός εποχής» δεν υπάρχει πια στη μόδα. Αν η λευκή μπότα το χειμώνα σας φαίνεται παρακινδυνευμένη, λόγω της πιθανής φθοράς του χρώματος, κρατήστε το εξής: δεν πρόκειται για το απόλυτο κομμάτι passepartout που «αντέχει» στα πάντα. Αντιμετωπίστε την μάλλον σαν την πιο «χαϊδεμένη», ευαίσθητη και πιο ιδιαίτερη αδερφή της κλασικής μαύρης μπότας. Ούτως ή άλλως, οι μαλακοί χειμώνες του μεσογειακού κλίματος προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για να τη φορέσετε.

Δοκιμάστε τα λευκά μποτάκια με μπεζ μονόχρωμα ή total black looks για αντίθεση, με τζιν, πουκάμισο και καπαρντίνα για ένα office chic outfit ή με φλοράλ, θηλυκά φορέματα αντί για τα πιο aggressive μαύρα αρβυλάκια.

 

bovary.gr

Back to top button
Close
Close