Idees Sports

Το Αμερικανικό μπάσκετ έρχεται στο ΒΛΑΧΑΒΕΙΟ κλειστό γυμναστήριο της Καλαμπάκας

Η μεγάλη στιγμή για τους μαθητές – αθλητές της Καλαμπάκας και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας έφτασε. Η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της, καθώς από αύριο (19/10) και για τρεις ημέρες, το Αμερικανικό μπάσκετ έρχεται στο ΒΛΑΧΑΒΕΙΟ κλειστό γυμναστήριο της Καλαμπάκας, για να βοηθήσει δεκάδες μπασκετμπολίστες να διεκδικήσουν το όνειρο τους για μία υποτροφία στα κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ.
Το Hoop Camp στην τρίτη του χρονιά στην Ελλάδα φέρνει το American College Skills & Exposure Camp στην πόλη της Καλαμπάκας κι έτσι από αύριο αθλητές γεννημένοι από το 2000 μέχρι το 2006 θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες των Cooper Handelsman και Mike Rice!
Ο κορυφαίος τεχνικός στο skills development, πρώην προπονητή των Rutgers New Jersey (Head coach), Robert Morris Pittsburgh (Head coach), Chicago St. (assistant), Marquette (assistant), Fordham (assistant), Niagara University “Purple Eagle” (assistant), St. Joe’s (assistant), University of Pittsburgh (assistant), Mike Rice, μαζί με τον Διευθυντή του Hoop Group USA, Cooper Handelsman έρχονται στην Καλαμπάκα!
Για τις επόμενες τρεις ημέρες οι δύο κορυφαίοι Αμερικανοί τεχνικοί θα κάνουν αρκετές ώρες απαιτητικής προπόνησης προκειμένου να δουν το επίπεδο των αθλητών, θα λύσουν απορίες σχετικά με τη διαδικασία φοίτησης σε Κολέγια των ΗΠΑ και θα κάνουν την απαραίτητη αξιολόγηση των παιδιών αναλύοντας τις πιθανότητες που έχουν για να λάβουν μία αθλητική υποτροφία στα κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου!
Να είστε όλοι έτοιμοι γιατί η δράση ξεκινά!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/10/2018 ΩΡΑ 17 : 00 – 21 : 00

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/10/2018 ΩΡΑ 09 : 00 – 15 : 00

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/10/2018 ΩΡΑ 09 : 00 – 15 : 00

Back to top button
Close
Close