Ειδήσεις

Το αεροδρόμιο Βόλου κυριάρχησε στις συζητήσεις του Επιμελητηρίου με Άδωνι και Λούλη

Συνάντηση με κυβερνητικούς αξιωματούχους είχε  αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αριστοτέλη Μπασδάνη και τα μέλη της Δ.Ε. Νίκο Αγγελέτο, Βασίλη Καραλή, Θέκλα Καμμένου, ενώ το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργος Ζαφείρης.

Τα μέλη της Δ.Ε. συναντήθηκαν αρχικά με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Αδωνι Γεωργιάδη, στον οποίο και έθεσαν το θέμα των επενδύσεων που πρέπει να τρέξουν στη Μαγνησία, με απώτερο σκοπό την τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας, κάτι που αποτέλεσε άλλωστε και προεκλογική δέσμευση της ΝΔ.75362153_573116573423954_7894929589820981248_n

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το θέμα της μεγάλης επένδυσης στις Νιες Αλμυρού, έργο που χρονίζει επί δύο δεκαετίες στην περιοχή.

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε θετικός ως προς την επένδυση, ωστόσο υπογράμμισε ότι για το θέμα θα πρέπει να συνεδριάσει η Γνωμοδοτική Επιτροπή, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αγωνία του μην χαθεί πολύτιμος χρόνος μέχρι τότε, υπενθυμίζοντας ότι ο επενδυτής ήδη «τρέχει» άλλες δύο επενδύσεις ταυτόχρονα.

Παράλληλα, έγινε σύνδεση του θέματος με το Αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου που κρίνεται αναγκαία η αναβάθμισή του για την τροφοδότηση αναπτυξιακών έργων.

Back to top button
Close
Close