Fashion

Τι να φορέσω για να καμουφλάρω τα κιλά που πήρα στην καραντίνα;»


Σήμερα, είμαι εδώ με σούπερ απορίες! Μπήκε το καλοκαίρι πολύ άτσαλα με θερμοκρασίες υψηλές που δεν μας αφήνουν περιθώρια για τα outfits της άνοιξης. Τα καλοκαιρινά σακάκια μου δεν πρόλαβα να τα φορέσω παρά μόνο μέσα στο σπίτι. Φέτος, η μετάβαση ήταν περίεργη, από κρύο στο σπίτι σε 37 βαθμούς έξω.

Η Πελαγία Χριστάκη προτείνει

Πάμε στις ερωτήσεις σας…

Αγαπητή μου Πελαγία, το καλοκαίρι έφτασε κ εγώ δεν πρόλαβα να χάσω τα κιλάκια που πήρα εν μέσω καραντίνας. Oλα πάνε κ κάθονται στην κοιλιά και στους γλουτούς…ε κατεβαίνουν κ λίγο στο γόνατο. 1,65 – 80 κιλά. Πρότεινέ μου σε παρακαλώ ιδέες για φούστα, φόρεμα, παντελόνι. Μένω σε νησί. Mαργαρίτα. 

Mαργαρίτα μου, φάγαμε στην καραντίνα όλοι μας! Μη στεναχωριέσαι, ήταν μια περίεργη φάση αλλά και πολύ αποκαλυπτική για τους εαυτούς μας. Εχω αναφέρει αρκετές φορές ότι η άλφα γραμμή είναι ιδανική για τις καμπύλες.

Κοιλιά και μπουτάκια εξαφανίζονται κάτω από αυτήν την κολακευτική γραμμή. Οι συνθέσεις είναι πολύ σημαντικές: επίλεξε βαμβάκι, βισκόζη, τένσελ που είναι δροσερά!

Σε ό,τι αφορά το μήκος, με το μίντι δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Τα πόδια δεν είναι τόσο εκτεθειμένα κι έτσι μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο για να κάνεις τη δίαιτά σου ανενόχλητη.

Με 120 ευρώ μπορείς να επιλέξεις ρούχα για συνδυασμούς 2 βδομάδων. Πώς; Δες παρακάτω:

Φορέματα

Φόρεμα λινό ριγέ

Δείτε το εδώ

Φόρεμα μίντι φλοράλ

Δείτε το εδώ

Καρό βαμβακερό φόρεμα

Δείτε το εδώ

Φούστες

Back to top button
Close
Close