MUST Read

Την τιμητική τους είχαν οι γυναίκες της ΝΟΔΕ Λάρισας

Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστή ταβέρνα της Λάρισας ο Τομέας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Τομεάρχης Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας κ. Γόνη Γανοχωρίτου και πραγματοποιήθηκε παρουσίας των βουλευτών Λάρισας κ.κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, Χρήστου Κέλλα και Στέλλας Μπίζιου, της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Λαρισαίων και Γενικής Γραμματέως του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ κ. Ρένας Καραλαριώτου, της Συντονίστρια Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της ΝΔ κ. Βάσως Μέκρα, της αναπληρώτριας τομεάρχισσας κ. Γιώτας Μπουρνάκα και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ανταλλάχθηκαν ευχές για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος, εν μέσω καλής παρέας, φαγητού και μουσικής.

Δείτε φωτογραφίες:

Έκοψαν την πίτα τους οι γυναίκες της ΝΟΔΕ Λάρισας - Δείτε φωτογραφίεςΈκοψαν την πίτα τους οι γυναίκες της ΝΟΔΕ Λάρισας - Δείτε φωτογραφίεςΈκοψαν την πίτα τους οι γυναίκες της ΝΟΔΕ Λάρισας - Δείτε φωτογραφίεςΈκοψαν την πίτα τους οι γυναίκες της ΝΟΔΕ Λάρισας - Δείτε φωτογραφίεςΈκοψαν την πίτα τους οι γυναίκες της ΝΟΔΕ Λάρισας - Δείτε φωτογραφίεςΈκοψαν την πίτα τους οι γυναίκες της ΝΟΔΕ Λάρισας - Δείτε φωτογραφίεςΈκοψαν την πίτα τους οι γυναίκες της ΝΟΔΕ Λάρισας - Δείτε φωτογραφίεςΈκοψαν την πίτα τους οι γυναίκες της ΝΟΔΕ Λάρισας - Δείτε φωτογραφίεςΈκοψαν την πίτα τους οι γυναίκες της ΝΟΔΕ Λάρισας - Δείτε φωτογραφίεςΈκοψαν την πίτα τους οι γυναίκες της ΝΟΔΕ Λάρισας - Δείτε φωτογραφίεςΈκοψαν την πίτα τους οι γυναίκες της ΝΟΔΕ Λάρισας - Δείτε φωτογραφίεςΈκοψαν την πίτα τους οι γυναίκες της ΝΟΔΕ Λάρισας - Δείτε φωτογραφίεςΈκοψαν την πίτα τους οι γυναίκες της ΝΟΔΕ Λάρισας - Δείτε φωτογραφίες

Back to top button
Close
Close