Uncategorized

Την Πύλη & τον Δήμαρχο Κ. Μαράβα, επισκέφθηκε ο Σάκης Ρουβάς!

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Πύλη σήμερα & τον Δήμαρχο κ. Κων/ίνο Μαράβα, καθώς στις 12:00 περίπου τον επισκέφθηκε στο γραφείο του στο δημ. Κατάστημα Πύλης ο γνωστός & πολύ δημοφιλής της καλλιτεχνικής showbiz Σάκης Ρουβάς.

Ο κ. Ρουβάς, για όσους δεν το γνωρίζουν, τα τελευταία δύο χρόνια, εκτός από την καλλιτεχνική του ιδιότητα, δραστηροποιείται επιχειρηματικά & σε έναν άλλο τομέα, αυτόν της της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων(με τις πρώτες ενέργειές του να έχουν ξεκινήσει ααπό το 2013), αλλά και στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως βιομάζα και βιοαέριο, με την «SK ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ» εταιρεία του να βρίσκεται σε περιοχή της γειτονικής Καρδίτσας, η οποία θα παράγει ηλεκτρική ενέργεια από βιοαέριο, το μείγμα δηλ. που παράγεται από κτηνοτροφικά απόβλητα, με σημαντικά οφέλη τόσο για το περιβάλλον, όσο & για τους ιδιοκτήτες κτηνοτροφικών μονάδων.Rouvas Maravas

Στα πλαίσια λοιπόν αυτά της νέας του επιχειρηματικής δραστηριότητας & σε έτερα με επενδυτικές βλέψεις & στο ορεινό κομμάτι του Δήμου Πύλης, οφείλεται η σημερινή του επίσκεψη στον Δήμαρχο κ. Μαράβα. Επίσης η κουβέντα των δύο ανδρών περιστράφηκε & γύρω από το πολιτικό πεδίο, με τον κ. Ρουβά να εύχεται στον Δήμαρχο «Καλή Επιτυχία» στην εκ νέου υποψηφιότητά του.

Back to top button
Close
Close