MUST Read

Τεα α τετ με την Έλενα …..

Τα φώτα, το τηλεοπτικό πλατό, και οι άνθρωποι των Media είναι μερικοί από τους λόγους που γοητεύουν κάποιους ανθρώπους. Στους δημοσιογράφους- παρουσιαστές τα συναισθήματα δυστυχώς η ευτυχώς περιορίζονται μόνο στην λάμψη, καθώς προέχει η  επαγγελματική ευσυνειδησία.

Κάτι ανάλογο συνέβη και αυτήν την φορά με την παρουσία του γνωστού Τρικαλινού επιχειρηματία στα στούντιο της ΤΡΤ στην Λάρισα και στην αθλητική εκπομπή της Έλενας Οικονόμου. Ο Ρούλης Μπρέντας, βρέθηκε backstage, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια για να ανταλλάξει ευχές, τόσο με την δημοφιλή παρουσιάστρια, την οποία γνωρίζει προσωπικά όσο και με τα παιδιά της παραγωγής.

Χαμογελαστός, ευδιάθετος  και επικοινωνιακός, ο Ρούλης μπορεί να μην ‘βγήκε” στον αέρα αλλά τουλάχιστον πρόσθεσε την αύρα του, στην διαχρονική Κυριακάτικη εκπομπή του Θεσσαλικού καναλιού .

Και για να μην υπάρξουν και παρεξηγήσεις περίμενε υπομονετικά να τελειώσει την αθλητική εκπομπή ο επιστήθιος φίλος του, Τρικαλινός δημοσιογράφος του καναλιού Χρήστος Ζαραμπούκας που εδώ και δυο δεκαετίες συμμετέχει στο super sport

trikalaidees

Back to top button
Close
Close