Επιχειρείν

Τα Goody’s Burger House ταξιδεύουν ως τον Άγιο Δομίνικο για να προσφέρουν στιγμές Extreme απόλαυσης

Το έπαθλο της νικήτριας ομάδας του αγωνίσματος που έχει ετοιμάσει η παραγωγή για το επεισόδιο της Κυριακής, θα είναι τα θρυλικά Burgers Cheese, Green και Golden σε Extreme μέγεθος για Extreme απόλαυση! Τα Extreme Deluxe Burgers θα έχει την ευκαιρία να τα απολαύσει μόνο η ομάδα που θα νικήσει στο αγώνισμα της Κυριακής! Με τη συμμετοχή μας στο Survivor, θα έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε στους χιλιάδες τηλεθεατές τη νέα φιλοσοφία των burgers που έχει υιοθετηθεί στα καταστήματά μας από τον περασμένο Νοέμβριο και δίνει πλέον τη δυνατότητα στους καταναλωτές μας να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους burger, όπως ακριβώς το επιθυμούν… στη θρυλική σειρά των Classic, ή σε Extreme με ζουμερό extreme μπιφτέκι 150 γραμμαρίων για extreme απόλαυση ή με Angus μπιφτέκι που ως γνωστό αποτελεί και την πλέον ιδανική ποικιλία κρέατος για burger στον κόσμο!

Παρακολουθήστε το αγαπημένο σας Survivor και παραγγείλετε  Online τα αγαπημένα σας Burgers με έκπτωση 10% για παραγγελίες αποκλειστικά μέσω του www.goodysdelivery.gr ή της εφαρμογής Goody’s (App).

Τα Goody’s Burger House ταξιδεύουν ως τον Άγιο Δομίνικο για να προσφέρουν στιγμές Extreme απόλαυσης στην ομάδα των Survivors που θα αγωνιστεί με μεγαλύτερο πάθος για την απόκτηση αυτού του μοναδικού Extreme επάθλου!

Back to top button
Close
Close