Travel

Τα 5+1 μαγικά ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα.

Ελλάδα χώρα μαγική, ελκυστική, πανέμορφη, ένα αληθινό στολίδι στη Μεσόγειο. Γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματά της που σε καθηλώνουν, σε μαγεύουν, σε κάνουν να ταξιδεύεις με όλο σου το είναι και να αποτυπώνεις ανεξίτηλα στη μνήμη σου την μοναδική ομορφιά της ευλογημένης αυτής χώρας.

Εμείς καταγράψαμε τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα, πάντα κατά την ταπεινή προσωπική μας άποψη! Ήταν δύσκολη επιλογή, είναι όλα σαγηνευτικά, αλλά ας πούμε ότι ξεχωρίσαμε πέντε που οι εικόνες τους έχουν αποτυπωθεί στην καρδιά μας. Μας έκαναν να νοιώσουμε λίγα λεπτά ρομαντισμού στη δύσκολη και πεζή εποχή μας.

1.Σαντορίνη, Κυκλάδες


Το εκπληκτικό και πολυφωτογραφημένο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Σεβασμός στο υπέροχο αυτό θέαμα, που θυμίζει κινηματογραφικό σκηνικό!
lovelovetip: To απολαμβάνεις καλύτερα στην Καλντέρα, πίνοντας ένα παγωμένο κοκτέιλ και ακούγοντας το «Sole Mio” από τον μοναδικό Luciano Pavvaroti!

2.Nάξος, Κυκλάδες

Το απίστευτο και αγαπημένο ηλιοβασίλεμα της Νάξου. Κορυφαίο, αξέχαστο, ρομαντικό. Είτε από την λατρεμένη παραλία της Αγίας Άννας είτε από την πασίγνωστη Πορτάρα, το σκηνικό είναι απαράμιλλης ομορφιάς και μαγείας.

3.Μάνη, Μεσσηνία


(click by: pahtikou)

Μεσσηνιακή Μάνη, η αγαπημένη του Νίκου Καζαντζάκη και του Αλέξη Ζορμπά, μας υποδέχεται με ένα από τα γοητευτικότερα ηλιοβασιλέματα, που θα φωτογραφίσουμε ξανά και ξανά. Στην ρομαντική παλιά Καρδαμύλη με τους αναστηλωμένους πύργους, πίνοντας το παγωμένο ποτό μας, απολαύσαμε ένα σαγηνευτικό ασύγκριτο σκηνικό.

4.Ίος, Κυκλάδες


Αξέχαστο το ηλιοβασίλεμα στο Μαγγανάρι της Ίου. Σε κάνει να ερωτευτείς τα πάντα γύρω σου και να συνειδητοποιήσεις τις ομορφιές της ζωής, με τη θάλασσα να παίρνει τα πιο εντυπωσιακά πορτοκαλί, κίτρινα και κόκκινα χρώματα.

5. Σούνιο, Αττική

Η επιλογή είναι βέβαια δύσκολη, η μνήμη μας επιλέγει αυτό του Σουνίου, πολύ εντυπωσιακό και αξέχαστο, έχοντας στα πόδια σου το Αιγαίο Πέλαγος, σκέφτεσαι ότι μπορεί να είναι και μία εκδοχή του παραδείσου.

6. Μετέωρα 

Θα προσθέσουμε και εμείς ένα τελευταίο μοναδικό ηλιοβασίλεμα που κερδίζει όλο και περισσότερους επισκέπτες ,αυτό των Μετεώρων στην Καλαμπάκα. Ειδυλλιακό και μόνο το τοπίο σε αφήνει άφωνο.

 

by: loveloveteam, lovelovegreece.gr

Back to top button
Close
Close