MUST ReadUncategorized

Τα χώσε σε Καταβούτα, Κωτούλα ο Θόδωρος Σπανός

Ειδική πλατφόρμα αιτήσεων για τους καταστηματάρχες και τα τετραγωνικά που θα ζητούν για τα τραπεζοκαθίσματα με βάση τον νέο νόμο, δημιούργησε ο Δήμος Τρικκαίων. Υλοποιώντας άμεσα τη σχετική διάταξη,οι  επιχειρηματίες εστίασης και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στον δήμο , δήλωσαν  τα τετραγωνικά που επιθυμούν να καταλάβουν.

Αμέσως μετά τη συμπλήρωση της φόρμας, η αρμόδια υπηρεσία ανέλαβε  να ελέγξει τις αιτήσεις σπεύδοντας στον χώρο της κάθε επιχείρισης. Το έλεγχο από ότι φαίνεται ανέλαβαν οι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι είναι στο ΔΣ του e-trikala Γιάννης Κωτούλας και Γιώργος Καταβούτας.

Σε έναν από αυτούς, το πρωί της Δευτέρας  έπεσαν πάνω στον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Θόδωρο Σπανό και δημιουργήθηκε λεκτικό επεισόδιο. Ο παλιός αντιδήμαρχος τους κατηγόρησε ότι δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν ελέγχους αφού στον δήμο υπάρχει αρμόδια υπηρεσία και θα έπρεπε να επιληφθεί αυτή του σοβαρού θέματος και όχι οι δημοτικοί  σύμβουλοι του Δημάρχου που το κάνουν για λόγους εντυπωσιασμού και δημοσίων σχέσεων!…Το περιστατικό παρακολούθησε ο τέως αντιδήμαρχος Βασίλης Νάκης και ο πρώην αντιδήμαρχος δημοτικού συμβουλίου Αχιλλέας Ζήρας ..

Back to top button
Close
Close