Idees Sports

Τα Τρίκαλα έφυγαν με 1-1 από το γήπεδο της Καλαμαριάς.

 

Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και παρότι προηγήθηκε και είχε και δοκάρι, αλλά πλήρωσε τη στιγμή αδράνειας από το φαμρακερό φάουλ του Χιντζίδη στο 60΄, που τους στέρησε το δικαίωμα να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ο αγώνας:

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον Απόλλωνα. Ο Μπρίτο έκανε το σουτ, αλλά ο Αποστολίδης δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει τη μπάλα στα 13΄.

Η απάντηση από τα Τρίκαλα ήρθε δυο λεπτά μετά, με τον Γκόλια να εκτελεί το φάουλ και ο Λόπεθ να διώχνει με γροθιές. Και στο 19΄ η ομάδα του Γράφα άγγιξε το γκολ, όμως το νέο φάουλ του Γκόλια βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 23΄ το σουτ του Μπρίτο πέρασε άουτ και στο 37΄ το μακρινό σουτ κατέληξε στην αγκαλιά του Αποστολίδη, που ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε το δεύτερο μέρος για τον Απόλλωνα, καθώς στο 49΄ άνοιξε το τέρμα.  Ο Μπρίτο από τα αριστερά, πολύ ωραία περνά τον αντίπαλό του δίνει για στον Χασομέρη που με πλασέ στην κίνηση στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία 1-0.

Πέντε λεπτά μετά  τα Τρίκαλα έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάρισε, όμως το σουτ του Μιλοσάβλιεφ απέκρουσε ο Λόπεθ και στο αμέσως επόμενο λεπτό οι «κοκκινόμαυροι» λίγο έλειψε να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά το σουτ του Συμελίδη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Και σα να μην έφτανε αυτό για τον Απόλλωνα οι Θεσσαλοί  στο 60΄ έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Χιντζίδης από τα 35 μετρα με φάουλ «κεραυνό» στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Λόπεθ.

Στο 63΄ ο Ηλιάδης δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Στο 69΄ ο Μπρίτο έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με τον Αποστολίδη να μπλοκάρει τη μπάλα.

 

 

Back to top button
Close
Close