Idees Sports

Τα τμήματα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαρκου “Ο Φαϋττός” ευχήθηκαν καλό καλοκαιρι

Η Διοίκηση του Συλλόγου, φίλοι, γονείς και συγγενείς των παιδιών μαζί τους προπονητές και τον δάσκαλο και υπεύθυνο Νικο Παιταρίδη, μοιράστηκαν λίγες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς στον ανοιχτό χώρο του γηπέδου στο Ζαρκου, όπου πραγματοποιούνται και οι προπονήσεις των παιδιών τον τελευταίο μήνα.

Τα παιδιά έκαναν μια μικρή παρουσίαση των οσων έχουν διδαχτεί ολο αυτο το διάστημα, αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων . Το Δ.Σ. του Φαϋττού θελει να απευθύνει ενα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών για τη στηριξη τους. Τους προπονητές με τους οποίους εχουν γίνει πλέον μια “αθλητική οικογένεια: Δημήτρη Κούτσικο, Γιώργο Αλεξίου, Γιώργο Βαργιάμη, Λίνα Σαρρή, Κωνσταντίνα Τζένη και Εύα Παιταρίδου και φυσικά τον ίδιο τον δάσκαλο Νίκο Παιταρίδη, ο οποίος στήριξε την προσπάθεια με την παρουσία του και το ενδιαφέρον του καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Επίσης ένα ευχαριστώ για την προσφορά των αναψυκτικών που προσφέρθηκαν στα παιδια στα Καφέ “Φαϋττός” και “Etoile” και στα σούπερ μάρκετ και τους Χρήστο Οικονόμου και Γιάννη Κουκκούδα.

Μέλημα όλων μας η επόμενη χρονιά να μας βρει το ιδιο ενωμένους, με την ίδια και παραπάνω όρεξη ώστε να δημιουργήσουμε όμορφες στιγμές γεμάτες αθλητισμό και πολιτισμό!

Back to top button
Close
Close