MUST Read

Τα παρασκηνιακά πηγαδάκια της παρέλασης και οι επίσημοι

Με  πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στα Τρίκαλα , για την επέτειο της 25ης Μαρτίου . Προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών .  Από το πρωί ο δήμαρχος Τρικκαίων συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις.Στην εκκλησία συνοδεύτηκε από την σύζυγό του ενω στην κατάθεση στεφάνων και στην παρέλαση με τους συνεργάτες του.Με τιμές ως επίσημος παίζοντας η μπάντα και παρουσιάζοντας το άγημα της ΣΜΥ εισήλθε στην Μητροπολιτικό ναό ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων ο οποίος αμέσως μετά κατέθεσε και το καθιερωμένο στεφάνι στο μνημείο Ηρώων της σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών 

Υψηλές παρουσίες υποψηφίων κατεγράφησαν στα μετόπισθεν των επισήμων όπου με εξαίρεση τον πρωτοσύγκελου Αλέξιο  Κάνινα και τον διευθυντή της Π.Ε. Γ.Καρανάσιο οί υπόλοιποι είχαν έναν ιδιαίτερο λόγο να βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση ..

Ο Περιφερειακός σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας μαζί με την έταιρο πλέον στην περιφερειακή ενότητα Τρικάλων ως υποψήφια Δήμητρη Κωστοπούλου .Αμφότεροι λόγω επικοινωνιακών χαρισμάτων αξιοποίησαν στο έπακρο της άριστες δημόσιες σχέσεις που έχουν ..

 

 

 

Back to top button
Close
Close