Design

Τα νέα design trends στη διακόσμηση της κουζίνας σας: Έμπνευση, καινοτομία, αισθητική.

 

Τα νέα design trends στη διακόσμηση της κουζίνας σας είναι σίγουρο πως πρόκειται δώσουν έναν… αέρα ανανέωσης στον χώρο σας! Επιλέξτε το στυλ που σας ταιριάζει και κάντε την κουζίνα των ονείρων σας πραγματικότητα στην Bratsos Home Design. 

Η λεπτομέρεια, όπως λένε, κάνει τη διαφορά, κι αν την αναζητάτε στην κουζίνα σας, κρατήστε σημειώσεις, ώστε να επιλέξτε το στιλ που σας ταιριάζει, σύμφωνα με τις κυρίαρχες τάσεις στο interior design. Η μεταμόρφωση ενός χώρου, συχνά, απαιτεί απλώς κάποιες μικρές πινελιές. Η εύστοχη επιλογή χρωμάτων, υλικών και ύφους αποτελεί το μαγικό τρίπτυχο που απογειώνει τη σχεδιαστική προσωπικότητα του πιο αγαπημένου μας χώρου. Άλλωστε τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για αλλαγές και ανανέωση σε αυτόν τον χώρο του σπιτιού για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή που τον χρησιμοποιείτε και περνάτε σε αυτόν.

Mix & Match

Κι εκεί που το industrial style έχει μπει δυναμικά στο κόσμο του interior design, τα φυσικά υλικά παραμένουν από τις κυρίαρχες αλλά και κλασικές επιλογές. Έτσι ο συνδυασμός βιομηχανικών υλικών με ξύλο αλλά και μέταλλο χαρίζει στην κουζίνα σας μια ασύγκριτη αίσθηση άνεσης και όχι μόνο. Οι γκρι αποχρώσεις παντρεύονται ιδανικά με γήινα χρώματα. Σε minimal γραμμές το μοντέρνο αυτό στιλ έρχεται να κερδίσει τις εντυπώσεις με το ξύλο να δημιουργεί αυτή την οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα για τον χώρο σας.

Κάτι λείπει. Οι handle-less κουζίνες έχουν αναδειχθεί στο πλέον δημοφιλές σχεδιαστικό trend της νέας σεζόν, εκπροσωπώντας το σύγχρονο, μινιμαλιστικό στιλ και την ανάγκη μεγιστοποίησης του χώρου σε καθαρές γραμμές. Απλό αλλά πρακτικό, το χωρίς χειρολαβές ύφος περιφρονεί τις περίτεχνες διακοσμητικές προσόψεις με τον μινιμαλισμό στην κορυφαία έκφρασή του. Εδώ, η αίσθηση της αφής βασιλεύει με τις χειρολαβές να απουσιάζουν εντελώς από τα ερμάρια και τους αποθηκευτικούς χώρους.

Tip: Ασφαλής επιλογή για οικογένειες με μικρά παιδιά, τα οποία προστατεύονται από ατυχήματα.  Ένα χρώμα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Οι σύγχρονες κουζίνες υπακούουν στις αποχρώσεις της διάθεσής μας και το νέο αυτό trend στο kitchen interior έρχεται να κυριαρχήσει. Μη φοβηθείτε και τολμήστε έντονες μονοχρωμίες αλλά και εντυπωσιακούς συνδυασμούς, ανακαλύπτοντας το χρωματικό δίδυμο της επιτυχίας. Κι επειδή στην κουζίνα ακολουθούμε γεωμετρικές φόρμες το color blocking γίνεται ο κατάλληλος σύμμαχος της τάσης αυτής.

Like: Πείτε ναι σε μικρές λεπτομέρειες με χρώμα συνδυάζοντας τες με μια all time classic λευκή κουζίνα ή σε φυσικό ξύλο για ακαταμάχητο αποτέλεσμα.

Read more at: https://parallaximag.gr/Ελεονώρα Κανάκη

Back to top button
Close
Close