Travel

Ταξίδι στην Ελλάδα με την υπογραφή του Guardian

 

Ο Guardian καλεί τους ενδιαφερόμενους να συνοδεύσουν την ανταποκρίτριά του Helena Smith και τον δημοσιογράφο Μάνο Στεφανάκη σε αυτό το εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ελλάδα της κρίσης.

Και ενώ η οικονομική κρίση είχε πιο βαθιά αποτελέσματα στην Ελλάδα, παρόλα αυτά, όπως σημειώνεται, οι Έλληνες παρέμειναν ανθεκτικοί. Είναι έτοιμοι λοιπόν να παρακολουθήσουν τα διδάγματα που μπορούν να αντληθούν για την υπόλοιπη Ευρώπη.

Η περιήγηση για τους ενδιαφερόμενους θα ξεκινήσει από τους αμπελώνες στη Σάμο. Θα ακολουθήσει η Αθήνα όπου και θα φτάσουν στα απομακρυσμένα προάστια αλλά και το ελληνικό κοινοβούλιο. Θα έχουν μάλιστα την ευκαιρία να μάθουν τις απόψεις πολιτών, ΜΚΟ, επιχειρηματιών αλλά και πολιτικών.

Κορυφαίοι αναλυτές θα είναι σε ετοιμότητα και θα έχουν όσοι ακολουθήσουν στο ταξίδι να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα. Έτσι θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους για ορισμένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα που επηρεάζουν σήμερα την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Το 7ήμερο ταξίδι, που έχει οργανωθεί ειδικά για τους αναγνώστες του Guardian, κοστίζει 2.500 λίρες και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 31 Μαρτίου 2019.

Πηγή: Guardian

Back to top button
Close
Close