Lifestyle news

Τέλος στο γάμο της Μiss Μόσχα με τον βασιλιά της Μαλαισίας.

 

Άδοξα έληξε ο γάμος της πρώην Μις Μόσχα, Οξάνα Πέτρα, με τον πρώην βασιλιά της Μαλαισίας. Τι κι αν για χάρη της αποποιήθηκε τον θρόνο; Τι κι αν προέκυψε ολόκληρο διπλωματικό θρίλερ που διήρκεσε μήνες και τελικά έκρυβε μέσα του τον μυστικό γάμο, μια εγκυμοσύνη και την απομάκρυνση της Ρωσίδας καλλονής από την έπαυλη στην οποία διέμεναν μαζί;

Ο γάμος τους θεωρείται παρελθόν, εκείνος ετοιμάζεται να επιστρέψει στον θρόνο και η οικογένειά του του έχει βρει μια πιο κατάλληλη νύφη, σύμφωνα με πηγή του ρωσικού ΥΠΕΞ που επικαλείται η φιλοκυβερνητική ρωσική εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένειά του Μοχάμεντ Ε’ του Κελαντάν -και συγκεκριμένα η 70χρονη μητέρα του, αλλά και άλλοι αξιωματούχοι της Μαλαισίας τον είχαν αναγκάσει να παραιτηθεί από τον θρόνο. Το σκάνδαλο δεν ήταν μόνο ο ξαφνικός τους γάμος, αλλά μια σειρά δημοσιευμάτων που αποκάλυπταν ότι η νεαρή σύζυγός του, εκτός από τα καλλιστεία είχε συμμετάσχει σ’ ένα ριάλιτι, στο  οποίο είχε συλληφθεί να κάνει σεξ με έναν συμπαίκτη της (στη φωτό η επίμαχη σκηνή από την εν λόγω εκπομπή).

Αυτή ήταν και η αρχή του τέλους για τον γάμο του παράξενου ζευγαριού που μονοπώλησε για καιρό τα media κυρίως λόγω των φωτογραφιών που η Οξάνα φρόντιζε να αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο μετά χρησιμοποιούσε για να εξηγήσει στο… κοινό της, ότι το παιδί που απέκτησε ήταν καρπός του γάμου της και ότι δεν απάτησε ποτέ τον μεσήλικα βασιλιά.

Επιπροσθέτως, η Οξάνα μέσω του δικηγόρου της, Εβγκένι Τάρλο εννοεί να μην αποδέχεται τα περί διαζυγίου -όπως λέει δεν έλαβε ποτέ τα έγγραφα που λύουν τον γάμο τους- και το γεγονός ότι ο άντρας της θα ξαναπαντρευτεί.

Ο Τάρλο επιμένει ότι εκείνη και ο Μοχάμεντ βρίσκονται σε διαρκή επαφή και η Οξάνα μιλά στον γιο της στην επίσημη γλώσσα της Μαλαισίας, που μαθαίνει και η ίδια, ενώ στέλνει καθημερινά φωτογραφίες του γιου τους στον 50χρονο πατέρα του.

Κατά τον δικηγόρο της, αυτό που συμβαίνει τώρα «είναι μυστήριο. Γιατί ξαφνικά ψυχράθηκε απέναντί της; Ούτε η Οξάνα το καταλαβαίνει. Οι εφημερίδες στη Μαλαισία γράφουν ότι δεν είναι δικό του το παιδί. Αλλά αυτά είναι ανοησίες. Η Οξάνα είναι πιστή σύζυγος».

Όπως μάλιστα εξηγεί ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει πώς η ίδια και ο γιος της Λέον φιλοξενούνται σε έπαυλη σε ακριβή περιοχή της χώρας, πώς ο τέως βασιλιάς της Μαλαισίας φροντίζει για τα έξοδα της ίδιας και του παιδιού, ωστόσο προχωρά σε αυτή τη σκληρή κίνηση εναντίον της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στη Μαλαισία ο «γάμος» θεωρείται λήξας και χρεώνεται ως ένα ατόπημα του βασιλιά που ήδη ετοιμάζεται για νέα σελίδα στη ζωή του και στη μοναρχία, με μία νέα σύζυγο που έχει επιλεγεί από την οικογένειά του και όπως τονίζεται είναι σε θέση να σεβαστεί το βασιλικό πρωτόκολλο.

Back to top button
Close
Close