MUST Read

Σχοινάς-Αγοραστός-Μιχαλάκης συζήτησαν για το “Ευρωπαϊκό” μέλλον της Θεσσαλίας

Πλήθος «γαλάζιων» στελεχών βρέθηκαν στη Λάρισα για το 2ο Ευρωπαϊκό Forum Ανάπτυξης στη Λάρισα. Κορυφαίοι Υπουργοί, υφυπουργοί και βουλευτές «παρήλασαν» από τη Λάρισα.Στην κατάμεστη – από εκπροσώπους του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, αιρετών, εκπροσώπων στρατιωτικών αρχών και φορέων της Θεσσαλίας – αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Divani», ο κ. Σχοινάς, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του 2ου Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ανάπτυξης αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της «μετάβασης προς μια πράσινη και ψηφιακή Ευρώπη», όπως τη χαρακτήρισε, με αφορμή και τη νέα επταετή προγραμματική περίοδο.

Αναφερόμενος στη διάκριση της Περιφέρειας τόνισε πως «στην περίπτωση της Θεσσαλίας, η Περιφέρεια όλη είναι ένα συνολικό υπόδειγμα αριστείας και επιτυχίας. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι η περιοχή αναδείχθηκε η Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Επιχειρηματικότητας το 2019».

Για αυτό και στο τέλος απέδωσε τα εύσημα τόσο στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό  όσο και στον Χρήστο Μιχαλάκη για τα σημαντικά έργα που υλοποιήθηκαν στα Τρίκαλα …

Back to top button
Close
Close