Lifestyle news

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την εκπομπή της Τατιάνας

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Τατιάνα Στεφανίδου για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της στον ΣΚΑΙ.

Παρά το δυνατό lead in που παίρνει από τους «Αταίριαστους», το «Μαζί σου» αδυνατεί να διατηρήσει την υψηλή τηλεθέαση, κι αυτό συνέβη από την πρεμιέρα ακόμα, όπου το δίδυμο Γιάννη Ντσούνου και Χρήστου Κούτρα έδωσε τη σκυτάλη στην παρουσιάστρια κι ένα 23,7%, που εκείνη το… έριξε στο 18,1% στο γενικό σύνολο και στο 11,2% στο δυναμικό κοινό, το οποίο είναι το αγαπημένο των διαφημιστών. Σε τέτοια -και σε χειρότερα- επίπεδα κινήθηκαν τα νούμερα τηλεθέασης και τις επόμενες ημέρες.

Δυο εικοσιτετράωρα μετά την πρεμιέρα (26/9), το «Μαζί σου» έκανε 18,4% στο σύνολο και 9,8% στο δυναμικό κοινό, την ώρα που οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star έκαναν 15,0% και 14,1% αντίστοιχα. Και πιο πρόσφατα, προχθές (16/10), η εκπομπή της «Τάτι» σημείωσε 14,8% και 7,8%, ενώ τα αντίστοιχα νούμερα της Ζήνας Κουτσελίνη είναι 13,9% και 12,4%.

Οι σταθερά χαμηλές «πτήσεις τηλεθέασης» στο δυναμικό κοινό (18-54) ήταν αυτές που έφεραν τις πρώτες συστάσεις από τα ανώτερα στελέχη του καναλιού, που πρότειναν στην παρουσιάστρια να αλλάξει εν μέρει θεματολογία. Αυτό, μάλιστα, έγινε δύο ημέρες αφότου βγήκε στον αέρα!

europost.gr

Back to top button
Close
Close