Idees Sports

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον «Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων ΕΥΑΘΛΟΙ»!

 

Ο νεοσύστατος Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Εύαθλοι, ο οποίος είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσιρλίντινγκ – Αθλητικού Ομαδικού Χορού ξεκίνησε τη λειτουργία του και  είναι έτοιμος να σας μυήσει στα καλλιτεχνικά είδη αθλητισμού. Πιο αναλυτικά στον Α.Σ.Τ. «ΕΥΑΘΛΟΙ» μπορείτε  να δοκιμάσετε τα εξής αθλήματα  .

Ο ΑΣΤ «Εύαθλοι» βρίσκεται επί της οδού Αβέρωφ 43 σε έναν υπέροχο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο με ειδικό πάτωμα taraflex για την αποφυγή τυχόν τραυματισμών

ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ

Το Cheerleading (Μαζορέτες) είναι άθλημα με Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα τα οποία διοργανώνουν οι αντίστοιχες Ομοσπονδίες Cheerleading. Το άθλημα περιλαμβάνει γυμναστική και χορό .Εμπεριέχει στοιχεία μπαλέτου π.χ  πιρουέτες και άλματα ,στοιχεία ακροβατικής όπως πετάγματα ,πυραμίδες, με βασικό στόχο την ενδυνάμωση , απόκτηση ισορροπίας ,συγχρονισμού ,ευλυγισίας και βελτίωση φυσικής κατάστασης . Συνάμα το πρόγραμμά μας επικεντρώνεται στην διασκέδαση και ψυχική υγεία των συμμετεχόντων ,την καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και αυτοεκτίμησης. Χωρίζεται στις παρακάτω κατηγορίες:

  • CHEER FREE STYLE POM POM
  • CHEER HIP HOP
  • CHEER JAZZ
  • CHEER HIGHT KICKS

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η ρυθμική γυμναστική είναι ένα ολυμπιακό άθλημα που συνδυάζει στοιχεία από μπαλέτο, γυμναστική, χορό, και πράξεις χειραγώγησης αντικειμένων (οργάνων).

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (προσχολική ηλικία)

Με τη μουσικοκινητική αγωγή τα παιδιά βιώνουν μέσα από το σώμα και την κίνησή του, τους νόμους της μουσικής, της μετρικής, του λόγου, του χώρου κλπ. Έρχονται σε επαφή µε βασικές αρχές (ρυθµός, µελωδία, τραγούδι, κίνηση, χορός), µε πολύ ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

 

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η ενόργανη γυμναστική είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα που περιλαμβάνει κυρίως γυμναστικές και ακροβατικές ασκήσεις.

 

 

 

ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ)

Πρόκειται για ένα αθλημα που συνδυάζει στοιχεία ενόργανης, ρυθμικής, ακροβατικής γυμναστικής και χορού χώρις όμως να αποκτά τη μορφή πρωταθλητισμού.

 

ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η αγωνιστική αεροβική αποτελείται από ασκήσεις που γίνονται με τη συνοδεία μουσικής χορογραφημένα . Μπορούν να συμμετέχουν αγόρια-κορίτσια και απαιτεί δύναμη, αντοχή, ευλυγισία και συγχρονισμό.

PARKOURFREERUNNING ( επίσημο άθλημα της γυμναστικής, FIG)

Το Parkour- Freerunning  γνωστό και ως  Η Τέχνη της Φυγής, είναι μια γαλλικής καταγωγής μη-ανταγωνιστική σωματική και πνευματική τέχνη που έχει ως στόχο την ταχύτατη, ασφαλής και βέλτιστη δυνατή μετακίνηση από οποιοδήποτε σημείο του χώρου Α σε διαφορετικό σημείο Β, χρησιμοποιώντας μόνο τις ανθρώπινες σωματικές ικανότητες.

 

BREAK DANCE  (άθλημα της ολυμπιάδας νέων)

To Break dance είναι ένα είδος χορού που περιέχεται στο street dance και περιέχει έκτος από χορό και πολλές ακροβατικές κινήσεις.

 

 

Αβέρωφ 43  (δίπλα από το 3ο και 32ο δημοτικό σχολείο Τρικάλων)

Εγγραφές – πληροφορίες    πραγματοποιούνται    Δευτέρα με Παρασκευή 11:00 – 14:00 ,    18:00 – 21:00 , Σάββατο 11:00 – 14:00. Τηλ  2431101048 – 6941618282 – 6972856380

 

 

Back to top button
Close
Close