Τρίκαλα

Συνεργασία του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων και του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ Θεσσαλίας

Ένα νέο βήμα συνεργασίας μεταξύ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων και του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ Θεσσαλίας ξεκινά, με στόχο την υποστήριξη και τη συμβουλευτική εργαζομένων. Πρόκειται για δράσεις που παρουσιάστηκαν χθες κατά τη διάρκεια κοινής Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων κ. Γιάννης Οικονόμου, ο πρόεδρος του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ Θεσσαλίας κ. Γιώργος Καπράνας και τα μέλη κ.κ. Φανή Χρήστου και Κώστας Παναγούλης, ενώ παρόντες ήταν ο αν. γραμματέας κ. Θωμάς Χαχάμης και ο γεν. γραμματέας κ. Παναγιώτης Διαμαντόπουλος.

Σε ότι αφορά στα προγράμματα, κινούνται στην κατεύθυνση των υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής εργαζομένων & ανέργων από το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ Θεσσαλίας.

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν ενώ θα δινεται βεβαίωση συμμετοχής και επιτυχούς ολοκλήρωσης / παρακολούθησης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ε.Κ. Τρικάλων κ. Γιάννη Οικονόμου στόχος είναι η συμβουλευτική υποστήριξη των εργαζομένων και κυρίως να περάσει το εργατοϋπαλληλικό κέντρο στην πράξη.

Στο ρόλο του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ Θεσσαλίας στάθηκε ο πρόεδρος του φορέα Γιώργος Καπράνας «το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ ιδρύθηκε το 1990 και στα χρόνια λειτουργίας του επιδεικνύει ένα πλούσιο έργο, στους τομείς της επιστημονικής έρευνας, της κατάρτισης, της επιμόρφωσης, της δια βίου μάθησης και της τεκμηρίωσης των θέσεων και των διεκδικήσεων της ΓΣΕΕ και ευρύτερα του συνδικαλιστικού κινήματος της χώρας». Στη συνέχεια τόσο η κα. Φανή Χρήστου και όσο και ο κ. Κώστας Παναγούλης αναφέρθηκαν λεπτομερώς στη διαδικασία των προγραμμάτων.

erevna.gr

Back to top button
Close
Close