Τρίκαλα

Συνεργασία αστυνομικών και Δήμου Τρικκαίων για τις πρώτες βοήθειες

 

Ουσιαστική η εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου ΔΣ της Διεθνούς Ένωσης :Αστυνομικών (Τοπική Διοίκηση Τρικάλων) στον Δήμαρχο Τρικκαίων. Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων διοργανώνει ημερίδα πρώτων βοηθειών από εκπαιδευτές του Εκπαιδευτικού Κέντρου Υποστήριξης Ζωής (Ε.Κ.Υ.Ζ.). Θέμα της ημερίδας είναι «Πολίτες για την Ζωή» και αφορά σε πλήθος διαφορετικών ενημερώσεων για θέματα πρώτων βοηθειών. Οπως ενημέρωσαν τον κ. Δημήτρη Παπαστεργίου τα μέλη του ΔΣ το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου 2017, η πρωτοβουλία αφορά στην ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημαρχείο Τρικκαίων.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων συνομίλησε για το πλήθος των κοινωνικών δράσεων και δομών του Δήμου Τρικκαίων, ενώ έγινε συζήτηση γενικότερα για τον χαρακτήρα και την προσφορά της Ενωσης, σε σχέση με τις δομές αυτές του Δήμου.
Με παρόντα τον αντιδήμαρχο κ. Κώστα Ψύχο, στο Δημαρχείο βρέθηκαν οι Αχιλλέας Μπέγας (πρόεδρος), Γιώργος Τσιγαρίδας (α αντιπρόεδρος), Στέφανος; Αργυρίου (γ αντιπρόεδρος), Γιάννης Φλόκας (αν. ταμίας), Μιχάλης Μάστορας (ταμίας), Βασίλης Δραγούτσος (γ. γραμματέας)

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Back to top button
Close
Close