Επιχειρείν

Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 26 Απριλίου και ώρα 19:00 στα γραφεία του με θέματα ημερήσιας διάταξης τα ακόλουθα:

  1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης.
  2. Ενημέρωση-Ανακοινώσεις.
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με σύσταση επιτροπής αρμόδιας για τη διοργάνωση του 1ου«Εκπτωτικού Χωριού» που θα γίνει στο χώρο των Καπναποθηκών. Εισηγητής: Στεργιούλης Γιώργος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων.
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με σύσταση επιτροπής αρμόδιας για τη διοργάνωση της 16ηςΕμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας. Εισηγητής: Στεργιούλης Γιώργος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων.
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με υπογραφή του «Στρατηγικού Σχεδιασμού Επιχειρηματικής Ανάπτυξης» με όλους τους φορείς του Νομού. Εισηγητής: Ντενίσης Γιώργος, Πρόεδρος ΕΒΕ.
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που θα γίνει στην Αθήνα από 10 έως 13/5/2018 σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την ΠΕΔ. Εισηγητής: Στεργιούλης Γιώργος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων.
  7. Διάφορα.

Back to top button
Close
Close