MUST Read

Συναντήσεις στο μισοσκόταδο…

Μια συνάντηση που σχολίασε όλα τα πιθανά σενάρια για τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης κατεγράφη πριν από λίγο καιρό.Οι τρέχων εξελίξεις οι αυτοδιοικητικές εκλογές ακόμα και το ενδιαφέρον για την κεντρική πολιτική σκηνή πέρασαν από το μικροσκόπιο της παρέας, που για αυτούς τους λόγους και κάτι ακόμα ,πραγματοποίησε αυτήν την  συνάντηση.

Δικηγόροι, επιχειρηματίες και επαγγελματίες  σε αυτό το ετερόκλητο σχήμα αλλά με μεγάλες δόσεις φιλίας καθώς άπαντες τους συνδέουν φιλικοί δεσμοί  και μάλιστα ιδιαίτερα τώρα  σε συνθήκες οικονομικής και βαθύτερης κοινωνικο-πολιτικής και ηθικής κρίσης, όπως αυτές που βιώνουμε στη σύγχρονη εποχή.

Εάν και οι όποιες αποφάσεις, δεν έγιναν γνωστές θεωρείται βέβαιο ότι τον επόμενο καιρό, κάποιος οι κάποιοι από την παρέα θα έχουν πρωταγωνιστικό λόγο στο πεδίο δράσης τους .

Με κεντρικό πρόσωπο τον Δημήτρη Σιαφαρίκα, οι Μιχάλης Παναγιώτου,Θανάσης Πάυλου,Χρήστος Στεργίου,Χρήστος Μπλουγούρας,Χρήστος Ζαραμπούκας και Ντίνος Κωλέττης είναι σίγουροι ότι μπορούν και αισιοδοξούν  για κάτι καλύτερο.

Back to top button
Close
Close