MUST Read

“Συγχαρητήρια” στην Μαρία Βίρβου για το βιβλίο του πατέρας της “Εγώ δεν ζω γονατιστός”

Παρά τις αντίξοες συνθήκες (κλειστοί δρόμοι), στην κατάμεστη αιθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου “Παρνασσός” έγινε η παρουσίαση του βιβλίου της αγαπημένης φίλης Maria Virvou, ΚΩΣΤΑΣ ΒΙΡΒΟΣ – ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ.

Προλόγισαν συνθέτες, ακαδημαϊκοί, συγγραφείς, τραγούδια του τραγούδησαν συνεργάτες του και νεώτεροι τραγουδιστές, και απήγγειλαν οι Χαρούλα Αλεξίου και ο Γιάννης Στανκογλου.

Το βιβλίο των 730 σελίδων της Μαρίας, είναι αποτέλεσμα εργασίας και κόπου 5 ετών, εκπληρωνοντας την επιθυμία του πατέρα της.

Στην κεντρική φωτογραφία :Ενώσαμε τις φωνές μας χθες βράδυ για να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο για τον ΚΩΣΤΑ ΒΙΡΒΟ δια χειρός Maria Virvou “Εγώ δε ζω γονατιστός” !!!
H ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ, ο ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΪΤΑΝΟΣ, η ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ, η ΛΙΖΕΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, o ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ & η ΜΠΕΤΤΥ ΧΑΡΛΑΥΤΗ backstage!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Συγχαρητήρια πολλά Μαρία! Ο μπαμπάς θα είναι πολύ ικανοποιημένος! Η οικογένειά σου είναι πολύ περήφανη για σένα! Και εμείς οι φίλοι σου!Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται η Maria Virvou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στη σκηνή, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Back to top button
Close
Close