Τρίκαλα

Συγκινητικό ευχαριστώ από τους γονείς που ο γιος τους, είχε τροχαίο ατύχημα

Για το ατύχημα του γιού μας Αχιλλέα που έγινε τη Δευτέρα 29-10-2018 στο δρόμο Καρδίτσας Τρικάλων. Θέλουμε να ευχαριστούμε από καρδιάς πρώτα τον Χρήστο Πούλιο τον άνθρωπο που με το ενιστικό του, παρόλο ότι το αυτοκίνητο δεν ήταν ορατό από το δρόμο εντόπισε το ατύχημα που είχε ο γιο μας τη Δευτέρα 29-10-2018 στο δρόμο Καρδίτσα –Τρίκαλα και έγκυρα κάλεσε την τροχαία.

Τους άνδρες και τις γυναίκες του οχήματος της τροχαίας που κινητοποίησαν πολύ έγκυρα και γρήγορα την πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Ιδιαίτερα τους πυροσβέστες και τους διασώστες του ΕΚΑΒ που με επαγγελματική συνείδηση, αυτοθυσία και κυρίως με ανθρωπιά τον απεγκλώβισαν από το φλεγόμενο αυτοκίνητο που βρισκόταν στο κανάλι και αποσόβησαν το μοιραίο και έγκυρα τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Να ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς του Γ.Ν. Καρδίτσας που ήταν πάνω από το κεφάλι του από την πρώτη ώρα, προσφέροντας τις επιστημονικές τους γνώσεις σε ότι χρειάστηκε στις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα. Όλους όσους την επόμενη μέρα ενδιαφερθήκαν για το πώς πάει η υγεία του γιου μας. Τους δεκάδες φίλους μας και φίλους του Αχιλλέα που από την πρώτη ώρα μας συμπαραστάθηκαν και συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για την υγεία του.
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς χειρούργους και ορθοπεδικούς το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της χειρουργικής κλινικής, που για μια εβδομάδα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και με την επισταμένη προσοχή, φροντίδα, περιποίηση των σοβαρών τραυμάτων, την ευγένεια, αλλά και τις συμβουλές και βοήθεια σε εμάς προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτό το σοβαρό γεγονός με ψυχραιμία και νηφαλιότητα για να επανέλθει ο Αχιλλέας σε μια πορεία στην προ του ατυχήματος ζωή του. Έδειξαν ότι παρ όλες τις αντίξοες συνθήκες είναι άξιοι επαίνων. Ιδιαίτερη μνεία θέλουμε να κάνουμε στο χειρουργό γιατρό Γιώργο Χασανίδη που αγκάλιασε και φρόντισε το γιο μας σαν να ήταν γιος του και με την επιστημονική του γνώση, την κατάρτιση και εμπειρία βοήθησε ουσιαστικά να δρομολογηθεί η επούλωση και αποκατάσταση των σοβαρών τραυμάτων, Τους ευχαριστούμε όλους από καρδίας.

Υστερόγραφο: Για το Γ.Ν. Καρδίτσας. Ένα τέτοιο Επιστημονικό και Νοσηλευτικό προσωπικό είναι απαράδεκτο να εργάζεται σε κτηριακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε αθλία κατάσταση, αποτέλεσμα κατά τη γνώμη μας των περικοπών που επιβάλουν διαχρονικά οι κυβερνήσεις και οι διοικήσεις υποβαθμίζοντας τα δημόσια νοσοκομεία προκειμένου να διευκολυνθούν τα επιχειρηματικά σχέδια στο χώρο της υγείας. Μένει σε όλους εμάς που χρησιμοποιούμε το δημόσιο σύστημα υγείας αλλά και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όχι απλά να αγανακτούμε αλλά με την δράση την αντίδραση τον αγώνα μας να τα αλλάξουμε όλα .
Οι γονείς του Αχιλλέα Σίμος Άγγελος –Μαρία Καραστέργιου
Λάρισα 16-11-2018

φωτο αρχείου

Back to top button
Close
Close