MUST Read

Στο FRAME η Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Εύα Καϊλή

Τα Τρίκαλα έστω και για λίγο  επισκέφτηκε η  Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Εύα Καϊλή το βράδυ της Τετάρτης στο FRAME  στο πλαίσιο περιοδείας της στην Θεσσαλία

Μάλιστα η κυρία Καϊλή επισκέφτηκε τις επιχειρήσεις τους και άκουσε τις ιδέες τους για τη νέα ΚΑΠ. Θυμίζουμε ότι είναι η ευρωβουλευτής με τις περισσότερες παρεμβάσεις για τον αγροτικό τομέα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και την ευρωπαϊκή επιτροπή ,  συναντήθηκε με στελέχη του ΚΙΝΑΛ, μέλη της κεντρικής επιτροπής και αυτοδιοίκησης, υποψηφίους βουλευτές, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους στην πόλη των Τρικάλων .

Μεταξύ άλλων παρέστησαν οι υποψήφιος Βουλευτές Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου και Κώστας Φαμίσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κρεμμύδας, η πρώην Βουλευτής Σούλα Μερεντίτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αχιλλέας Ζήρας, τα στελέχη Λώρεν Κασσοπούλου, Θωμάς Χαχάμης, Θεόφιλος Αναστασίου και άλλοι.

Συζήτησαν για τις θέσεις της στο Μακεδονικό, τις προτάσεις της για τη Θεσσαλία και ιδιαίτερα για την πρωτοβουλία της απασχόλησης των νέων και την επιδότηση εργοδοτικού κόστους. Στόχος τους εν’ όψει και των δημοτικών εκλογών, η αξιοποίηση των ενωσιακών κονδυλίων για βιώσιμες, έξυπνες πόλεις και χωριά.

Back to top button
Close
Close