Idees Sports

Στο πανέμορφο OITI Trail Run οι Τρικαλινοί δρομείς

Στο πανέμορφο OITI Trail Run συμμετείχαν δρομείς μας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο! Ο αγώνας διεξήχθη στο βουνό της Οίτης του νομού Φθιώτιδας με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το γραφικό χωρίο της Παύλιανης! Το «μενού» περιελάμβανε 3 διαδρομές , τον μεγάλο αγώνα των 27 χιλιομέτρων ( Long Trail ) , τον αγώνα των 13 χλμ. (Semi Trail) και τον μικρό αγώνα των 7 χλμ. (Fun Run Trail).

Οι δρομείς μας έμειναν εντυπωσιασμένοι από τα πανέμορφα τοπία που αντίκρισαν κατά μήκος της διαδρομής καθώς κύριο χαρακτηριστικό του βουνού είναι η πυκνή ελατοκάλυψη την οποία διαδέχονται πανέμορφα αλπικά λιβάδια και επιβλητικά φαράγγια.  . Τα αλπικά λιβάδια με λιμνούλες συνήθως γεμάτες αλπικούς τρίτωνες (είδους σαλαμάνδρας ) , σπάνια φυτά και λουλούδια που ειδικά μετά λιώσιμο των τελευταίων χιονιών δημιούργησαν μαγευτικές εικόνες.Επίσης το βουνό είναι γεμάτο με νερά και φυσικές πηγές ,και αυτό ίσως αποτελεί και τον κυριότερο λόγο που το βουνό είναι γεμάτο επιβλητικά φαράγγια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι , στον μεγάλο αγώνα των 27 χλμ. συμμετείχαν 2 δρομείς μας . Ο πρόεδρος του Συλλόγου Βαγγέλης Διβάνης  τερμάτισε 10ος στην κατηγορία του σε 4:11:29 και ο Χρήστος Μπαμπούρης  που τερμάτισε σε 4:28:58 στην 14η θέση στην κατηγορία του!

Στον αγώνα Semi Trail των 13 χλμ. συμμετείχαν οι περισσότεροι δρομείς μας . Την καλύτερη επίδοση πέτυχαν 2 δρομείς που τερμάτισαν μαζί ,ο Νίκος Ρούσσας και ο Δημήτρης Μουχάκης που τερμάτισαν σε 1:34:04 . Ο Νίκος Ρούσσας ανέβηκε στο βάθρο καθώς με την επίδοση του αυτή κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία του , ενώ πολύ καλό πλασάρισμα και από τον Δημήτρη που τερμάτισε 6ος στην κατηγορία του!

Διάκριση είχαμε και στις γυναίκες! Η Βάσω Ρούσσα τερμάτισε σε 1:57:25 στην 3η θέση στην κατηγορία της! Λίγο πιο πίσω τερμάτισαν η Κωνσταντίνα Ευθυμίου σε 2:08:26 (6η στην κατηγορία της ) και η Χριστίνα Σκρέτα σε 2:09:42 (8η στην κατηγορία της).

Οι δρομείς μας στην συνέχεια απήλαυσαν τοπικά εδέσματα στο πανέμορφα διακοσμημένο χωριό της Παύλιανης όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση!

Back to top button
Close
Close