MUST Read

Στο Κολωνάκι γιόρτασε τον τίτλο της ομορφότερης Ελληνίδας η Τρικαλινή star

Και μετά τα καλλιστεία, γέμισε λάμψη και ομορφιά… από Θεσσαλία μεριά και το Κολωνάκι!

Τον τίτλο της ομορφότερης Ελληνίδας κατέκτησε χθες το βράδυ η Ραφαέλα Πλαστήρα. Η 20χρονη καλλονή από τα Τρίκαλα στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2019 στη μεγάλη βραδιά των καλλιστείων, στο θέατρο Alhambra, το βράδυ της Τετάρτης.

Μετά τη στέψη ήρθε και η ώρα για τα επινίκια, καθώς οι νικήτριες της βραδιάς μαζί με φίλους και συνεργάτες του Διαγωνισμού Ομορφιάς Star Hellas – Miss Hellas- Miss Young 2019 γιόρτασαν την επιτυχία τους με ένα χαλαρό ποτό στο T5 στο Κολωνάκι.

Μεταξύ αυτών στην παρέα και δύο Λαρισαίοι, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού Ομορφιάς και Marketing Director της Forthright Λάρισας Εύα Μπράτσια και ο γνωστός δικηγόρος Στέλιος Σούρλας.

Όπως είναι φυσικό οι εστεμμένες των καλλιστείων τράβηξαν όλα τα βλέμματα, με τις πόζες και τις selfies να πέφτουν κατά ριπάς…

Πρωταγωνίστρια και στα επινίκια, ποια άλλη; Η πανέμορφη Τρικαλινή Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα! Η οποία μετά την επιτυχία της έγινε το πρόσωπο της ημέρας σήμερα καθώς όλα τα sites και οι τηλεοπτικές εκπομπές είχαν εικόνες από τη λαμπερή βραδιά με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για την καλλονή που κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

ΥΓ: Το οξύμωρο πάντως είναι ότι ενώ το επίθετό της είναι Πλαστήρα, η ομορφότερη Ελληνίδα κατάγεται από τα Τρίκαλα και όχι από την Καρδίτσα!

Β.Β.

Back to top button
Close
Close