MUST Read

Στο γενέθλιο τόπο η γνωστή Τρικαλινή συγγραφέας ηθοποιός και στιχουργός

Η Κέλλυ Σταμουλάκη, η γνωστή στο πανελλήνιο συγγραφέας, σκηνοθέτης, ηθοποιός και στιχουργός επισκέφτηκε τον τόπο της, την Παναγίτσα του Δήμου Φαρκαδόνας και αντάμωσε με δικούς της ανθρώπους

Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να ζουν χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο καταγωγής τους, ωστόσο δεν τον ξεχνούν. Με την πρώτη ευκαιρία επισκέπτονται την Φαρκαδόνα και τα χωριά της, επισκέπτονται τους γενέθλιους τόπους, ανταμώνουν με τις ρίζες τους που δεν ξεχνούν, αντιθέτως τις φέρνουν πολύ συχνά στις μνήμες τους καθώς αποτελούν κομμάτι του εαυτού τους.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους και η Κέλλυ Σταμουλάκη, η γνωστή στο πανελλήνιο συγγραφέας, σκηνοθέτης, ηθοποιός και στιχουργός.

Μια γυναίκα που έλκει την καταγωγή της από το δ.δ. Παναγίτσας του Δήμου Φαρκαδόνας. Μια γυναίκα που αν δεν την συναντήσουμε στους δρόμους της Φαρκαδόνας και της Παναγίτσας σίγουρα θα έχουμε θαυμάσει στη σκηνή ενός θεάτρου κάποιο έργο της ή θα έχουμε διαβάσει κάποιο βιβλίο της ή θα την έχουμε παρακολουθήσει στην τηλεόραση σε κάποια από τις αξιόλογες συνεντεύξεις της.

Η κα Σταμουλάκη τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Παναγίτσα.

Back to top button
Close
Close