MUST Read

Στον «Alpha» και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή φιλοξενήθηκε Τρικαλινή γυμνάστρια

Ο λόγος, για την 22χρονη Εβελίνα Κίσσα, κόρη του συμπολίτη μας Βασίλη Κίσσα, καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και της επίσης Τρικαλινής Τζίνας Παπανίκου, καθηγήτριας Αγγλικών.

Η 22χρονη, που ειδικεύεται στο pilates, ήταν καλεσμένη της εκπομπή προκειμένου να παρουσιάσει πρόγραμμα γυμναστικής.Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και παπούτσια

Η νεαρή Εβελίνα, μαζί με τον αδερφό της διατηρούν το γυμναστήριο «Kareas Gym» στον Καρέα, που ξεκίνησε ο πατέρας τους πριν 20 χρόνια.

BIO:
Είναι 21 ετών και φοιτήτρια στο τελευταίο έτος του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας. Διαθέτει δίπλωμα Pilates Instructor, τα τελευταία τρία χρόνια και είναι κάτοχος πιστοποίησης «Nutrition and Fitness Professional», από το ICS College του Καναδά.
Αγαπάει τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Εργάζεται ως Pilates Instructor, στο γυμναστήριο Kareas Gym στον Καρέα, το οποίο διατηρεί με τον αδερφό της Αποστόλη.
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΙΣΣΑΣ:
Είναι 24 ετών και είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών, με ειδικότητα στον τομέα «Υγεία και Ευρωστία». Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή TRX και παρακολουθεί διαδικτυακά πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «In Basic Economics».
Γυμνάζεται πέντε φορές την εβδομάδα και παίζει τέννις, στον ελεύθερο χρόνο της. Ως λάτρης του ευ ζην, αλλά και της τέχνης, ιδίως του χορού και της υποκριτικής, θεωρεί τη γυμναστική, μια δυναμική μορφή τέχνης και φροντίζει πάντα, να κάνει τα προγράμματά της ελκυστικά και αποδοτικά, εμπλουτίζοντας τα με καλλιτεχνικά στοιχεία, αξιοποιώντας τις γνώσεις της, αλλά και την αγάπη της στο χορό και την υποκριτική.
Μελλοντικός της στόχος, είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές της και να παρακολουθήσει μεταπτυχιακές σπουδές, στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών. Επιθυμεί το δικό της studio Pilates το οποίο θα λειτουργήσει στις αρχές του 2019.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και κοντινό πλάνο

Back to top button
Close
Close