Lifestyle news

Στον τελικό του X-Factor ο Καρδιτσιώτης Δ.Παπατσάκωνας

Με δύο εξαιρετικές ερμηνείες που ξεσήκωσε και καθήλωσε αντίστοιχα το κοινό, ο Καρδιτσιώτης Δημήτρης Παπατσάκωνας θριάμβευσε στον αποψινό (11/12) ημιτελικό του X-Faxtor 2019!

Ο 19χρονος τραγουδιστής έδειξε άλλη μία φορά την ευπροσάρμοστη χροιά του σε διαφορετικών ειδών και υψηλών απαιτήσεων μουσικά κομμάτια, περνώντας μάλιστα απευθείας και πρώτος στη σειρά στο μεγάλο τελικό!

Οι διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν δύο φορές στο stage, με τον Παπατσάκωνα να ερμηνεύει αρχικά σε metal σκηνικό το τραγούδι «Rebel Yell» από τον Billy Idol, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με τη διασκευή του τραγουδιού «The Sound of Silence», σε εκτέλεση των Disturbed, σε μία πιο rock εκδοχή.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής συγκίνησε όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές του live μουσικού σόου, ενώ οι κριτές είχαν για άλλη μία φορά μόνο θετικά σχόλια να του αποδώσουν.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Δέσποινα Βανδή του έκανε κοπλιμέντο για την εμφάνισή του, λέγοντας πως…τον προτιμά με το μαλλί μαζεμένο πάνω!

Πλέον, ο Δημήτρης Παπατσάκωνας που χρειάζεται τη στήριξη όλων μας, θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο στον τελικό που θα μεταδοθεί ζωντανά την ερχόμενη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 στο OPEN TV.

Θυμίζουμε ότι ο νικητής θα κερδίσει 50.000 ευρώ και το «χρυσό» συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, την Panik Records!

Μαζί με τον Παπατσάκωνα, στον τελικό πέρασε ο Γιάννης Γρόσης (επίσης του μέντορα Χρήστου Μάστορα) και το συγκρότημα AC² του Γιώργου Θεοφάνους.

Back to top button
Close
Close