Τρίκαλα

Στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη ο Διοικητής του ΕΚΑΒ

 

Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, επισκέφτηκε ο Διοικητής του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στη Θεσσαλία. Στο πλαίσιο της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία που έχει οικοδομηθεί ανάμεσα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και το ΕΚΑΒ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο κ. Παπαευσταθίου σημειώνοντας ότι «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας έχουν σταθεί στο πλευρό του ΕΚΑΒ υλοποιώντας όποιο αίτημα έχει ζητηθεί, ενώ αναφέρθηκε και στη διάθεση από την Περιφέρεια του 1 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας για την προμήθεια 13 ασθενοφόρων στη Θεσσαλία».

Από την πλευρά του ο κ. Μιχαλάκης ανέφερε ότι « Στόχος του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού είναι η συνέχιση και ενδυνάμωση της εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και ΕΚΑΒ, προς όφελος των συμπολιτών μας. Κοινός μας στόχος είναι η βελτίωση των πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες. Πιστεύουμε στο δημόσιο σύστημα υγείας, χωρίς δημόσιο δεν μπορεί να υπάρχει ισορροπία στην κοινωνία. Είναι η ασφαλιστική δικλείδα της εύρυθμης κοινωνικής λειτουργίας. Γι αυτό και μόνο από το  ΕΣΠΑ 2014-2020 η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει διαθέσει  12 εκατομμύρια ευρώ και συνολικά τα τελευταία χρόνια, περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ για την  αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και τον εξοπλισμό των δημόσιων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας με προηγμένο  ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό».

Στη συνάντηση συμμετείχαν :

O Υποδιοικητής  της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδος Σταυρός Παπαγεωργίου

ο Διευθυντής ΕΚΑΒ – Θεσσαλίας Κων/νος Σταμνας, ο Πρόεδρος του Σωματείου ΕΚΑΒ – Θεσσαλίας  Ιωάννης Γούλας, η Γεν. Γραμματέας Σωματίου ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Ακριβή Σαράφη και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Πολιτικής Γής  Κων/νος Μπάρδας.

 

 

 

Back to top button
Close
Close