Idees Sports

Στην τετράδα υποβιβασμού πλέον ο ΑΟΤ ….Ελπίζουν σε θαύμα για παραμονή οι κυανέρυθροι

Με γκολ του Νίκου Ζιαμπάρη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ηρακλής κέρδισε με 1-0 τα Τρίκαλα και πήρε… ζωή, καθώς έπιασε τον Καραϊσκάκη στην 10η θέση και μπορεί βάσιμα να ελπίζει πως έστω και στο φινάλε θα σώσει την παρτίδα!

Se ένα παιχνίδι που η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για τον Ηρακλή, οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν στις καθυστερήσεις με τον Νίκο Ζιαμπάρη να πάρουν ένα πολύτιμο τρίποντο.

Μια νίκη που βάζει τον Γηραιό εντός πρώτης δεκάδας του πρωταθλήματος, ισοβαθμόντας με την ΑΕ Καραϊσκάκης (σ.σ. αμφότεροι έχουν από 39 βαθμούς), ενώ ταυτόχρονα το αποτέλεσμα αυτό έστειλε την ομάδα του ΑΟ Τρικάλων στην τελευταία τετράδα της βαθμολογίας.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι οι «κυανόλευκοι» ως γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και με οργανωμένες επιθέσεις προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Ταΐρη.

Από την πλευρά της η ομάδα των Τρικάλων, επιχείρησε να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις. Συγκεκριμένα στο 18ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιμίκα ο Τριανταφυλλάκος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το τελείωμα του έφυγε άουτ.

Η ομάδα των Τρικάλων είχε ακόμα μια σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί όταν οι κόντρες ευνόησαν τον Καπό αλλά ο Καχριμάν, έδιωξε μακριά το πλασέ του Έλληνα άσου.

Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Γηραιός άγγιξε το 1-0, όταν ο Περόνε έκανε το γύρισμα από τα δεξιά με τον Ταΐρη να προλαβαίνει τον Ρόβα και στη συνέχεια τον Κωστούλα να πλασάρει άουτ, με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μαρσέλο Τροΐζι, επέλεξε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, βάζοντας στο παιχνίδι τον Μπορίκο αντί του Καθάριου.

Πράγμα που βγήκε στον Βραζιλιάνο τεχνικό με τον Ηρακλή να καταφέρνει να δημιουργήσει αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις από στα αντίπαλα καρέ. Με αποκορύφωμα τη φάση στο 68ο λεπτό όταν ο Ντούνης βρέθηκε απέναντι στον Ταΐρη αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρει.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνέχισε να έχει την υπεροχή, με την θεσσαλική ομάδα να αρκείται σε ένα παιχνίδι αντεπιθέσεων.

Στο 95ο λεπτό ήρθε το γκολ για τον Ηρακλή από τον Νίκο Ζιαμπάρη οποίος με κεφαλιά έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρσέλο Τροίζι):  Καχριμάν, Κουτρομάνος (70΄ Νιάμπουγιου), Μουνιόθ, Ζιαμπάρης, Στάμου, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Καθάριος (46΄ Μπορίκο), Ντούνης, Ρόβας (80΄ Τσίπρας), Περόνε.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Δημήτρης Σίτζας): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιμίκας (79΄ Κούλπας), Μαρκόφσκι (68΄ Ράντι), Συμελίδης, Καπός.

Back to top button
Close
Close