UncategorizedΤρίκαλα

Στην μάχη του σταυρού και της αφίσας, ο υποψήφιος ΜΑΤΣΟΣ!

Είναι από τα πρόσωπα που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις τόσο για την πόλη των Τρικάλων όσο και για τον Ασπροπόταμο. Ο Γιώργος Ματσός κατέρχεται για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο, διεκδικώντας την εκλογή του στο χωριό, της γενέτειράς του την Κρανιά,  “διαταρράσωντας” τα πολιτικά δρώμενα της κοινότητας.

Ως κάτοικος και όχι ως παραθεριστής αλλά και ως πρώην επαγγελματίας “μαγαζάτορας” ακόμη και τεχνίτης που δραστηριοποιούνταν  σχεδόν όλο το χρόνο στο ορεινό χωριό, βάλθηκε να ανεβάσει τον πήχη του πολιτικού ενδιαφέροντος στα ύψη και πραγματικά να καταφέρει να τους τρελάνει όλους .

Η ξαφνική διάθεση για τα κοινά του χωριού ξεκίνησε από τον περασμένο χειμώνα, θεωρώντας ότι ήρθε η ώρα της προσφοράς στην τοπική αυτοδιοίκηση όπου με την παρότρυνση φίλων, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να διεκδικήσει “πλέον” με αξιώσεις την εκλογή του, δείχνοντας παράλληλα και την προτίμησή του στην κεντρική σκηνή του δήμου Μετεώρων, στηριζόμενος από τον συνδυασμό του Θοδωρή Αλέκου.

Το επίσημο στόρι πάντως ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό,όταν  μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συγχωριανών του, ξεπέρασε τις όποιες αμφισβητήσεις και κατέθεσε την υποψηφιότητα του, στο πρωτοδικείο Τρικάλων .Αμέσως μετά άρχισε, να δημιουργεί και το επικοινωνιακό του προφίλ βάζοντας τις βάσεις του εκλογικού του αγώνα τόσο με  καταχωρήσεις στις τοπικές εφημερίδες όσο και κρεμώντας σε στύλους και δένδρα με προσωπικές του  αφίσες.

Ο “Ματσός τα ψήνει αλλιώς“και το “ψηφίστε Ματσό για να δει άσπρη μέρα το χωριό” είναι τα  σλόγκαν  που δονούν την ατμόσφαιρα και κάνουν τους αντιπάλους του να τρέμουν! Το ραντεβού και η μεγάλη μέρα μετατίθεται για το βράδυ της 26 Μαΐου όπου εκεί σύμφωνα με τον ίδιο το αποτέλεσμα θα επιβραβεύσει την μεγαλειώδη του, προσπάθεια!

Back to top button
Close
Close