Idees Sports

Στην Ηγουμενίτσα το Σάββατο 23/11 ο ΑΟΤ με Θεσπρωτό

Σάββατο το επόμενο παιχνίδι του Α Ο Τρίκαλα για την 9η αγωνιστική της φουτμπολ λιγκ. Στην Ηγουμενίτσα θα βρεθεί το Σάββατο η πρωτοπόρος ομάδα των Τρικάλων για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό που θα ξεκινήσει στις 15.00. Ένα ματς που θα είναι και τηλεοπτικό.

Ο Θεσπρωτός έχει παίξει 3 ματς εντός έδρας και 5 εκτός. Στην έδρα του έχει 2 νίκες και 1 ήττα:

Θεσπρωτός-Ιωνικός 0-2
Θεσπρωτός -Τρίγλια 3-0
Θεσπρωτός-Ασπρόπυργος 1-0

 

ΕΚΤΟΣ

Νίκη Βόλου-Θεσπρωτός 2-1
Διαγόρας-Θεσπρωτός 4-1
Ολυμπιακός Β.-Θεσπρωτός 1-1
Καβάλα-Θεσπρωτός 4-1
Βέροια-Θεσπρωτός 1-1

Η ομάδα του Θεσπρωτού προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία στη Βέροια με σκορ 1-1. Προηγήθηκε στο 50΄με τον Κολλά και ισοφάρισε η Βέροια στο 68΄με τον Σιμόνι. Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ντάλα Κόστα του Θεσπρωτού στο 60΄ που είναι και ο πρώτος σκόρερ με 5 γκολ μέχρι τώρα.
Θεσπρωτός : Κωνσταντάκος, Δημήτρουλας, Σερβιλάκης, Νόνης, Καρβούνης, Βιγιαφάνιε, Κολτσίδας, Γώγος (79′ Κωνσταντίνου), Κολλάς (90′ Μπίκας), Ντάλα Κόστα, Ευθυμίου (86′ Σταυρίδης).
Ο προπονητής του Θεσπρωτού Χουάν Ραμόν Ρότσα μετά τον αγώνα στη Βέροια, δήλωσε:
«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχε άγρια ομορφιά. Είχαμε πολύ μεγάλο κέρδος σήμερα γιατί κάναμε ένα βήμα προς την ωριμότητα σαν ομάδα, καθώς είναι πολύ δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα σαν τη Βέροια που έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, να παίξουμε 25 λεπτά με δέκα ποδοσφαιριστές. Ιδιαίτερα όταν αποβάλλεται ένας επιθετικός που βασιζόμαστε στους δύο, για να αντέξουμε την πίεση πολλές φορές, γιατί αυτοί έχουν τον τρόπο να κρατάνε την μπάλα όταν παίζουν με μεγάλες μπαλιές.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς έχουμε ένα σχέδιο και το έχουμε πει πολλές φορές. Αυτό το σχέδιο θα τηρηθεί βρέξει χιονίσει. Βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό δρόμο και σαν σωματείο σε ακόμα καλύτερο. Την επόμενη βδομάδα, αν το επιτρέψει ο καιρός γιατί στην Ηγουμενίτσα εδώ και 15 μέρες βρέχει συνεχώς, θα μπούμε στο καινούργιο αθλητικό κέντρο, θα έχουμε χώρο για καλύτερη δουλειά. Τα παιδιά, τα νέα παιδιά στην ομάδα θα τα δώσουμε περισσότερα εφόδια εμείς σαν προπονητικό τιμ για να μπορούμε να είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα, να έχουμε μία καλή παρουσία στα γήπεδα».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 
15.00 Θεσπρωτός – Τρίκαλα (ΕΡΤ3)

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
14.00 Ιάλυσος – Καβάλα
15.00 Αιγάλεω – Διαγόρας
15.00 Ολυμπιακός Βόλου – Ιωνικός
15.00 Ο Φ Ιεράπετρας – Βέροια ( ΕΡΤ3)
15.00 Τρίγλια – Νίκη Βόλου
15.00 Καλαμάτα – Ασπρόπυργος

Back to top button
Close
Close