Επιχειρείν

Στην Γαριβάλδη το μέλλον του speciality coffee στα Τρίκαλα

Πλέον ο καφές έχει γίνει μια ολόκληρη επιστήμη, μια βιομηχανία της γεύσης , της μόδας αλλά και του στιλ! Υπεύθυνη για αυτόν τον εξαιρετικό χώρο στα Τρίκαλα η Έφη Νταούλα που εδώ και μερικές δεκαετίες συνεχίζει ακάθεκτη να πουλά τα προϊόντα της παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό .Η σταθερή ποιότητα η διαχρονική γεύση και το διαφορετικό στυλ είναι τα στοιχεία που όχι μόνο κάνουν την διαφορά αλλά την δίνουν και συγκριτικό πλεονέκτημα διαμορφώνοντας μια σταθερή πελατεία .Σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της πόλης στο μέσο της οδού Γαριβάλδη στα Τρίκαλα η διαχρονική επαγγελματίας, ξεχωρίζει, από την ευδιάθετη παρουσία της, το χαμόγελο, αλλά και την υψηλή κατάρτιση σε ένα προϊόν, που μπορεί να το προσαρμόσει στα μέτρα και του πιο απαιτητικού πελάτη της .

Το Καφετοποίο είναι ένα μικρό coffee roastery τρίτου κύματος που επεξεργάζεται καφέδες ανώτερης ποιότητας speciality coffee. Μία «τριλογία» όπου μέσα σε ελάχιστα τετραγωνικά ο ωμός καφές από την αρχική πράσινη μορφή του, καβουρδίζεται (Roast), αλέθεται (Grind) και σερβίρετε (Taste) στους πελάτες.Καφές που καλλιεργείται, επεξεργάζεται και παρασκευάζεται μέσα σε πλαίσια προκαθορισμένων διεθνών στάνταρ.

Έτσι λοιπόν το Καφετοποίο βασισμένο σε όλα τα παραπάνω σας δίνει την δυνατότητα να σας μυήσει στο κόσμο του Speciality Coffee καθημερινά, απολαμβάνοντας σε διάφορες εκδοχές ένα καφέ που θα σας μείνει αξέχαστος.Παράλληλα εκπληκτικά εδέσματα,αρτοσκευάσματα συμπληρώνουν  το πάνελ πωλήσεων της καλοστημένης επιχείρισης με τους  καθαρά επαγγελματικούς προσανατολισμούς στην διασφάλιση της ποιότητας….

Back to top button
Close
Close